"Vidi pa nam sve to za*eri!" Svi u studiju vrištali od smeha zbog anegdote sa snimanja sa Bjelom

Andrija Kuzmanović ispričao je anegdote sa snimanja serije "Senke nad Balkanom"

  • 3
Dragan Bjelogrlić Dragan Bjelogrlić, Printskrin: Youtube/NOVA S

Ekipa serije "Senke nad balkanom" odlično se zabavlja na snimanjima, a glumac Andrija Kuzmanović (35) koji tumači lik inspektora Pletikosića, ispričao je anegdote sa rediteljem i glumcem Draganom Bjelogrlićem (56) na snimanju serije.

Glumci serije i Bjelogrlić gotovali su u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", a ceo studio prasnuo je u smeh kada je Kuzmanović ispričao kako je "raditi" sa Bjelogrlićem.

- Kažem ja Bjeli, on nešto priča: "Bata životinja", ja kažem: "Je l' znaš da sam rođen isti dan kad i Bata Živojinović?", a on na jedan kaže: "Što vidiš da ne mora ništa da znači" - rekao je Andrija.

- Bila je jedna scena gde smo mi u trećem planu skroz i ja imam repliku da kažem: "Kako ćemo ući unutra?" i kako sam držao novine, ono hiljadu čuda, napravi tamo svetlo, uradio ovon stavi ono, da li da kad kažem "Kako ćemo ući unutra?" i okrenem novinu... Ovako me gleda (Dragan) i kaže "Genijalno!". Kažem: "Stvarno ili me ložiš?", a on će: "Skoro nisam čuo bolji predlog! Radi šta hoćeš, u trećem planu smo!" - ispričao je Kuzmanović.

Dragan Bjelogrlić Andrija je nasmejao sve u studiju, Printskrin: Youtube/NOVA S

U drugoj sezoni serije ekipi se pridružuje glumac Marko Grabež koji je već prvi dan snimanja imao "situaciju" sa Draganom.

- Došao Marko Grabež, fenomenalan glumac, koji igra mog kolegu sad. Prvi dan, došao je malo ranije da vidi kako je u Barandi. Doručkuje dečko i kaže Bjela: "Grabež, prvi dan", on će: "Da, da, prvi dan", Bjela: "Vidi, mi smo napravili jednu od najboljih serija na Balkanu, pa ti vidi pa nam za*eri sve to" - ispričao je Andrija, a svi su prasnuli u smeh.

- Ja Grabežu onda prevodim - ovo znači da mu je drago što si došao - zaključio je glumac.

Anegdote sa snimanje serije "Senke nad balkanom" pogledajte na 1:16:00 i 1:27:30, u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    7. novembar 2019 | 18:30

    U kom god planu bili...sjajni su i vrsni glumci!

  • XV

    7. novembar 2019 | 22:32

    Kao da su uradili nešto od čega će ljudi bolje živeti pa mnogo bitno sede u studiju i palamude nešto.

  • Daci

    10. novembar 2019 | 08:29

    Bjela covek brilijantnog talenta , savrsenog ponasanja i predivnog kulturnog humora. Sve sto stvori zaista je fenomenalno. Sve pohvale i za mladu ekipu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA