≫ 

Nikad nije kasno: Ovo su poznate dame koje su u petoj deceniji postale majke

- U kasnijim godinama postanete svesni da imate najveće bogatstvo u životu - rekla je Ljiljana koja je u zrelim godinama dobila naslednicu

  • 13
Severina Kojić, Goga Sekulić, Leontina Vukomanović Foto: ATA Images/Nikola Tomić

Prvo su ostvarile svoje planove na polju karijere, a onda su pojedine poznate dame pokazale da za prinovu nikad nije kasno, te su se u petoj deceniji ostvarile u ulozi majke.

Iako su one koje su postale majke u ranjem dobu brojnije,  Severina Kojić, Leontina Vukomanović, Goga Sekulić, Marija Žeželj, Danijela Vranješ, Ljiljna Jakšić, Irena Grahovac... u zrelim godinama prvi put su spoznale šta je majčinska ljubav.

Severina (47)

Pevačica Severina u 40. godini postala je mama, a sina Aleksandra 2012. godine dobila je sa tadašnjim suprugom kraljem bakra Milanom Popovićem. Severina se porodila na carski rez, a porođaj je protekao u najboljem redu bez ikakvih komplikacija.

Severina Kojić Severina Kojić, Foto: Instagram/severina

Pevačica se smao pet meseci nakon porođaja vratila u formu, pa je objavila numeru i krnenula na letnju turneju.

Severina ističe da joj je sin Aleksandar najveća ljubav i sreća u životu, a nedavno mu je i posvetila emotivnu baladu "Rođeno moje".

Goga Sekulić Goga Sekulić, Foto: Privatna arhiva

Goga Sekulić (42)

Goga se prošle godine ostvarila u ulozi majke, u 41. godini. Pevačica i njen izabranik Uroš Domanović dobili su sina kome su dali ime Vasilij Andrej. Sekulićeva se porodila u Cirihu, u jednoj privatnoj bolnici.

Goga ističe da je rođenje sina za nju najsrećniji dan na svetu i da je sada najsrećnija žena budući da je ispunjena i kao majka, a veruje da je to i zaslužila.

Goga Sekulić Goga Sekulić sa sinom, Printskrin: Instagram/sekulicgoga

Leontina Vukomanović (48)

Leontina se u 40. godini ostvarila u ulozi majke, a ona i njen tadašnji izabranik Filip Pat 2010. godine dobili su ćerkicu Luciju. Pevačica je zatrudnela uz pomoć veštačke oplodnje, iako je imala planove da se ranije ostavri kao majka - nikad nije kasno!

Leontina je isticala da nije stroga mjaka, da njena nasledica ima njenu beskrajnu ljubav i da joj je najveći pokretač u životu.

leontina Vukomanović sa ćerkom Lucijom Leontina Vukomanović sa ćerkom Lucijom, Foto: Nikola Tomić

- Ona ima moju beskrajnu ljubav, možda zbog toga jer sam je dobila u kasnijim godinama. Naš dan ne može da počne bez grljenja i maženja. Mnogi mi kažu da budem zahvalna što je takva - rekla je Vukomanovićeva svojvremno za Helou.

Maja Žeželj (54)

Voditeljka je prvo dete, ćerku Lenu dobila u 41. godini, a dve godine kasnije drugi put se ostvarila u ulozi majke i na svet donela sina Marjana.

Maja Žeželj Maja Žeželj, Printskrin: RTS

- Često kažem da je dobro što se nisam ranije porodila, sada bih imala petoro. Prvi put sam se pitala da li sam stvarno trudna i radila sam testove, dok sam drugi put posle nedelju dana jednostavno znala. S prvim detetom stomak mi se samo nazirao, a s drugim mislim da sam dve nedelje bila trudna, a stomak mi je bio kao da sam u četvrtom mesecu - rekla je tada Maja.

Danijela Vranješ Danijela Vranješ, Printskrin: Instagram/vranjesicaartdeposkolaglume

Danijela Vranješ (46)

Glumica je prvi put postala majka pre tri godine, u 43, godini, kada je na svet donela ćerkicu Emu.

- Uopšte ne kapiram zašto je šokantna vest ako je žena trudna u 42. godini. Pa to da ne može ne bi se dešavalo prirodnim putem. Mnoge mlade žene ne mogu da rode i to nema veze sa godinama - izjavila je Danijela ranije.

Irena Grahovac  Irena Grahovac, Foto: Nikola Tomić

Irena Grahovac (51)

Modna dizajnerka je sa svojim spugom Zoranom Živkovićem posle višegodišnje borbe, uz pomoć veštačke oplodnje u 44. godini ostvarila se u ulozi majke i dobila ćerkicu Sofiju.

- Ćerka mi je ulepšala život. Danas se bavim i dizajnom odeće za moju bebu, pa samim ti i za druge bebe. To me inspiriše i zabavlja - ispričala je Irena svojevremeno.

Ljiljana Jakšić (59)

Glumica se ostvarila u ulozi majke u 53. godini, iako ju je ortac deteta napustio kada je čuo da je u drugom stanju, Ljiljana je bila presrećna kada je na svet donela ćerku Dariju.

Ljiljana Jakšić Salveta Ljiljana Jakšić Salveta, Printskrin: TV Prva

- U kasnijim godinama postanete svesni da imate najveće bogatstvo u životu. Možete da uradite baš sve što je potrebno da biste funkcionisali i vi i dete. U dvadesetim godinama devojke možda nemaju vremena da se dovoljno posvete detetu, ili imaju osećaj da propuštaju nešto u životu. Sve u svemu, svako vreme ima svoje prednosti i mane - rekla je Ljiljana ranije.

Video: Bivša žena Silvestera Stalonea se porodila u 55. godini, pa poručila: Verujte u čuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA