"Maua", razvod, silikoni: TOP 5 momenata iz emisije koja obara rekorde gledanosti!

Sudeći po komentarima na našem sajtu, kao i na društvenim mrežama, ovi delovi privukli su najviše pažnje

  • 28
Karleusa Vidic

Foto ilustracija: Telegraf

Jelena Karleuša bila je prva gošća emisije "456 sekundi sa Sašom Vidićem", u kojoj je sa dizajnerom Sašom Vidićem pričala o raznim temama, a komentarisali su kako njen i njegov, tako i izgled ješ nekih javnih ličnosti.

Emisija je oborila sve rekorde gledanosti, a mi vam izdvajamo TOP 5 momenata koji su, sudeći po komentarima, privukli najviše pažnje.

Pa, da počnemo.

Zanimljivo je Jelenino priznanje sa kim je počela "modnu karijeru, pošto je to bilo 1997. godine upravo na reviji Saše Vidića.

Ono što je svima "zagolicalo" maštu jeste deo u kojem je Jelena pričala o suprugu Dušku Tošiću i navodnom razvodu i podeli imovine.

Kako je rekla - postoji jedna stvar zbog koje bi se nekada mogli razvesti, a to su njene krpice i silne pare koje troši na njih.

U jednom delu emisije Jelena i Saša komentarislai su Maju Berović koju su, iz njima znanih razloga koje ćete čuti u snimku ispod, nazvali "MaUa".

Poznat je Jelenin dobar odnos sa Marijom Šerifović, ali ono što je iznela u emisiji ekskluzivno puštenoj prethodne noći, znao je malo ko.

Da intriga bude još veća, tiče se Marijinih zavodničkih sposobnosti kada su žene u pitanju...

Deo koji je izazvao veliku pažnju jeste Jelenino priznanje da se najviše kaje zbog silikona u grudima.

Njenu izjavu na tu temu pogledajte u videu ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svesna

    7. novembar 2019 | 16:26

    Dve tračare koje misle da se Zemlja vrti zbog njih. Definitivno, jako loši ljudi!

  • :)

    7. novembar 2019 | 15:50

    Sasu Vidica nikad necu gotiviti zbog tog njegovog ljigavog i providnog ponasanja. Kad god se posvadja sa nekim sa kim je dobar on odmah postane dobar sa najvecim neprijateljem te osobe. To je ultra ljigavo. Pokazuje samo da on nikom nije pravi prijatelj. On je dobar sa Kijom i stalno je hvali dok Lunu i Slobu non stop pljuje po emisijama, a kad se bude posvadjao sa Kijom pocece odjednom da hvali Lunu i Slobu i njihove stajlinge.

  • Goran

    7. novembar 2019 | 18:24

    Dal je moguce da neko prati ovu emisiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA