• 11

Sofija Milošević o skupim poklonima od Luke Jovića, teškog desetine miliona evra godišnje

- Srećni smo, što je najvažnije kada ste u nekoj ljubavnoj vezi - priča Miloševićeva

  • 11

Sofija Milošević (29) i Luka Jović (21) u vezi su već nekoliko meseci, a za romansu se saznalo nakon što su uslikani kako se drže za ruke tokom šetnje Madridom.

Iako se pisalo kako mu je manekenka "rasturila brak" sa devojkom sa kojom ima sina, Miloševićeva kaže da je zaljubljena i da ništa od toga što se priča nije istina.

- Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala. Optužili su me da sam mu rasturili brak, iako on nikada nije bio oženjen. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo srećni zajedno - rekla je Sofija za Hello.

Jelena Karleusa

Sofija Milošević, Foto: ATA Images

Kada je reč o skupim poklonima, kaže da nije istina da ih dobija od Luke, pošto se pisalo da ju je častio narukvicom od 18.000 evra.

- Pominjano je rasturanje njegovog braka. Onda su na red usledili skupi pokloni koje sam navodno dobila od njega... Istina je jedino da smo u vezi, te da želimo da koliko je moguće sačuvamo našu privatnost. Srećni smo, što je najvažnije kada ste u nekoj ljubavnoj vezi. Naša priča počela je spontano i nakon nekoliko nedelja dopisivanja uplovili smo u priču u kojoj se oboje slažemo izvanredno - rekla je Miloševićeva.

Podsetimo, Anđela Manitašević (24), devojka sa kojom Luka ima sina, nedavno je rekla da on ima pravo da se viđa s kim želi, baš kao i ona.

- Čitam šta pišete, ali neću mnogo na tu temu. Želim mu svu sreću na svim poljima. Odmah da vam kažem, Luka je otac mog deteta, mi se redovno čujemo video-pozivima iz Madrida. Za njega su vrata našeg doma otvorena i u dva sata ujutru. Kad god je u Beogradu, dođe da vidi našeg sina, pažljiv je otac, dobar, i to je meni najbitnije. Odemo na piće svo troje, ili na ručak, večeru... A, s kim se on viđa, Sofija ili neka druga, to mene stvarno ne zanima - rekla je Anđela.

Luka Jović, sin David

Luka Jović sa sinom Davidom kojeg je dobio u februaru 2019. godine, Foto: Instagram/lukajovic

- Luka i ja smo bili prava priča od 2014. do 2016. godine. Tada smo se ludo voleli, ali ljubav se ugasila i razišli smo se sasvim normalno, civilizovano. Međutim, 2018. smo se sreli i proradila je strast. Zatrudnela sam neplanirano, ali kad se već desilo - oboje smo bili za to da se rodi dete. Sada imamo Davida i zahvalni smo Bogu na tom daru. Međutim, mi nikad od 2016. godine nismo bili u vezi. Imamo naše dete, ali svako može da radi šta hoće - objasnila je ova devojka za Srpski telegraf.

VIDEO: Ups! Sofija Milošević iz nehata pokazala bradavice

(Telegraf.rs)

Komentari

  • sims

    On je mlad neizivljen sa bas puno Novca,nadam se zbog njega da ce pamet da mu se vrati u gornju Glavu pre bilo kakvog potpisa kod Matičara,inače će proći kao i Dule Tošić,i Jeca je toliko starija od njega a progledao je tek kad je video snimke i slike...

  • Ufff

    Jadnica i sponzorusa,sta reci???

  • ana

    Pa i ova sto mu je rodila dete a nisu u vezi vec tri god,tek je ona katastrofa. Obe su iste.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima