• 7

Bori Drljači otkriven karcinom debelog creva

Nakon rutinske kontrole, lekari su Boru morali da hospitalizuju zbog detaljnijih ispitivanja

  • 7

Pevaču Bori Drljači (78) otkriven je karcinom debelog creva, nakon čega je juče, u četvrtak 7. novembra, u ranim jutarnjim časovima operisan, saznaje Telegraf JETSET. Nakon operacije, Bora je zadržan na daljem lečenju na odeljenju.

Jedan od Borinih najboljih prijatelja, Era Ojdanić, kaže da će danas otići da poseti Drljaču.

- Bio sam na snimanju emisije na jednoj televiziji i nakon snimanje nazvao sam Boru, sa kojim se inače često čujem jer smo baš dobri. On mi se javio i rekao da je u bolnici, da je došao na redovnu kontrolu, ali da su mu rekli da moraju da ga zadrže zbog dalje ispitivanja jer rezulteti nisu bili baš najbolji. Nakon toga zvala me je i koleginica i naša dobra prijateljica Milena Plavšić koja je otišla juče da ga poseti i saznala da naš drug Bora boluje od karcinoma debelog creva. Eto toliko znam, moraću danas da odem u posetu i da vidim kako je i šta više da kažem jako mi žao mog dobrog prijatelja - rekao nam je Era.

- Pa, eto, boluje nažalost od čega boluje, ali valjda će sve biti dobro. Čim sam juče čula otišla sam u posetu, ali njega su juče operisali tako da nisam mogla da ga vidim. Taman kad sam stigla njega su izvodili iz sale, eto toliko sam mogla da ga vidim - rekla nam je Milena.

Milena Plavšić

Milena Plavšić Foto: Marko Jovanović

VIDEO:Najlepše su se voleli: Poslednji snimak Bore Drljače sa suprugom Radom koja je preminula

(Telegraf.rs)

Komentari

  • MZ

    Da nije tu sta era doprinio

  • Lord

    Ne volim njegovu muziku, ali sve najbolje...

  • Auspuh

    Drž se Boro drž se, dobro mi se pazi, Stari si ti VUK ,još u punoj snazi...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima