≫ 

Angelina zbog muzike napustila školu, a danas osvaja trending na Jutjubu

Angelina je napustila srednju školu i počela da peva po kafanama

  • 5
Anđela Vujović Angellina Foto: Marko Jovanovic

Pevačica Anđela Vujović (23) poznatija pod umetničkim imenom Angelina danas svojim pesmama osvaja trending liste i broji milionske preglede na Jutjub platformi.

Međutim, njoj nimalo nije bilo lako da stigne do uspeha i popularnosti u kojoj trenutno uživa, a kako sama ističe, morala je puno toga da žrtvuje.

Zanosna crnka fenomenalnih vokalnih sposobnosti kaže da je prvi problem imala je upravo sa roditeljima koji su se protivili da ona postane pevačica.

Angellina Angellina trenutno uživa u velikom uspehu koji je postigla sa samo par singlova Foto: A. Nalbantjan

- Pa na početku se uopšte nisu saglasni sa tim da postanem pevačica. To je baš bilo ono  "A pevaljka ćeš da budeš?".  Ja to u početku nisam baš mogla da im objasnim, da prosto nije to baš tako kako oni misle, već da je muzika umetnost. Naravno, sada kada vide da sam izgurala svoje slažu se sa mojom odlukom, čaku su priznali da su par puta pogrešili kad mi nisu dozvoljavali, a danas su čak vrlo ponosni na mene - objašnjava pevačica.

Angelina priznaje da ni roditeljima nije baš bilo lako sa njom, zato što je bila jako tvrdoglava i uporna, pa je čak zbog muzike napustila školu.

Anđela Vujović Angellina Danas se bavi poslom koji najviše voli, a to je pevanje Foto: Marko Jovanovic

- Bila sam ja jako tvrdoglava kao mala, nije bilo lako sa mnom u pubertetu. Ja sam čak napustila i srednju školu zbog posla kojim sam htela da se bavim. Prosto sam oduvek znala da je to-to, i to vreme koje sam provodila u školi od 9 do 16 časova, meni je prosto bilo gubljenje vremena, jer sam za to vreme svašta mogla da uradim. Tako sam došla na ideju da napustim srednju školu i počela sam da pevam po kafanama, što je roditeljima, ustvari, nekako palo najteže. Ja sam naravno kasnije školu završila vanredno sa odličnim uspehom, a eto danas završavam i fakultet - ispričala je Angelina.

VIDEO: Angellina nam je otkrila svoj najveći blam

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpska porodica

    10. novembar 2019 | 03:32

    Ovakvo ponašanje dotične osobe je za svaku osudu.

  • Losmi

    10. novembar 2019 | 03:22

    Pa ona i njeni sunarodnici i nisu za skolu obdareni,nego za pesmu i ples...

  • 🥔

    10. novembar 2019 | 11:28

    Napustila osnovnu da se uda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA