• 6

Sanja Doležal: "Roditelji deci od 18 godina poklanjaju silikone. Hoće li im grudi promeniti život?"

- Hoće li baš te velike grudi nekome spasti i promeniti život? Nisam sigurna - rekla je pevačica

  • 6

Pevačicu grupe "Novi fosili" Sanju Doležal šokirala je činjenica da pojedini roditelji svojim ćerkama za 18. rođendan poklanjaju silikone.

Sanja važi za prirodnu lepoticu, a kako kaže, iako se nikada nije podvrgla plastičnoj hirurgiji, patila je što ima male grudi.

- Sada imam 56 godina, a kad sam imala 20 estetske operacije nisu bile dostupne. Danas da imam 20 godina, ko zna. Uvek sam patila što imam male grudi, tako da možda bih otišla i sredila to. Danas sam zadovoljna što u ovim godinama nisam ništa radila jer sad mi više ne treba. Onda kad mi je trebalo, to je bila tabu tema. Danas se mnogi hvale time, to je postalo trend - rekla je pevačica koja smatra da veličina grudi nikome neće promeniti život.

- Žalosti me što vidim da jako mlade cure to rade. Znam da roditelji za 18. rođendan svojim ćerkama poklanjaju grudi, meni je to šokantno. Hoće li baš te velike grudi nekome spasti i promeniti život? Nisam sigurna. Suprug i ja smo uvek prvenstveno ulagali u decu i u njihovo znanje i obrazovanje jer smo ih učili da im to niko nikada ne može oduzeti - rekla je Sanja za Blic.

Sanja Doležal, Novi fosili

Sanja Doležal, Foto: Promo

- Mislim da osobe koje se bave javnim poslom moraju da paze šta govore i kako izgledaju. Mnogima su one uzor, a deca su osetljiva. Danas jeste preovladala ta moda i mnogo se polaže na izgled - na ljusku, a manje na sadržaj. Samim tim šalje se poruka mladima koji još uvek nisu toliko izgrađene osobe da je važnije ono što imaš na sebi, a ne u sebi. Tako je u celom svetu, ne samo kod nas. Kao majka devojke od 23 godine mogu da kažem da me to dosta brine. Nije lako odrastati kada vidiš svoje uzore isfotošopirane i operisane kao Barbike, a kada se pogledaju u ogledalo, niko nije savršen. Danas u eri fotošopa deci bi trebalo reći da je prava istina drugačija. Javne osobe bi morale da pripaze i budu odgovorne da na neki način ne lažu svoju publiku, pogotovo ove najmlađe - zaključila je Sanja.

Video: Tijana Marković iz Grupe o seriji, dilovanju i deci, reperu Miliju, Branki Katić...

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

  • q

    Tako normalni svet razmišlja.

  • Niko

    Naravno da hoce jer kad imas takve roditelje osudjen si na ulicu....da unesto pameti i obrazovanja imas silikone koji ti pomazu da se prodas....

  • Kuvar

    Ti si moj broj, ja volim male grudi.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima