Kosjerina se pohvalila fotkom iz Ujedinjenih nacija, onda joj se u komentare ubacio "ravnozemljaš"

Objava voditeljke RTS-a privukla je veliku pažnju korisnika Instagrama

  • 9
RTS, Jutro će promeniti sve, nova serija

Dragana Kosjerina Foto: Marko Jovanović

Voditeljka RTS-a Dragana Kosjerina posetila je sedište Ujedinjenih nacija u Njujorku. Ona je slikala u ovoj ustanovi, a fotografiju je objavila na svom Instagram nalogu i pritom citirala švedskog diplomatu Daga Hamarskjelda, koji je svojevremeno bio generalni sekretar UN-a.

- Ujedinjene Nacije nisu stvorene da odvedu čovečanstvo u raj, nego da sačuva humanost od pakla. Dag Hamarskjeld - napisala je Dragana.

 
 
 
View this post on Instagram

“United Nations was not created to take mankind to heaven, but to save humanity from hell." Dag HammarskjöldA post shared by Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) on

 

Nakon Draganine objave usledili su brojni komentari. Od toga da je prelepa, a javio se i jedan fan voditeljke koji očigledno smatra da je Zemlja ravna.

- Tako izgleda mapa ravne Zemlje. Na tom logou Ujedinjenih Nacija je naslikana stvarna mapa Zemlje, ali to kriju od ljudi - napisao je korisnik Instagrama.

Dragana Kosjerina

Objava Dragane Kosjerine i komentari na njenu fotografiju Foto: Instagram/dragana.kosjerina

Video: Španski klub promenio ime u FK Ravna zemlja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ranko

    10. novembar 2019 | 14:10

    Vrhunska riba

  • .

    10. novembar 2019 | 11:34

    Pa to je tako kad se svako uvati interneta i you tub-a ,pogleda par teorija zavere i to je to,cela nauka je u sluzbu peotiv coveka i tu nema vise pomoci objasniti nekom da gresi.Al vazno da nije pogledao neki naucni dokaz a jos manje da je nesto procitao.

  • Pedagog

    10. novembar 2019 | 13:32

    Pitam se, kako profesori geografije objašnjavaju učenicima logo UN ... Naravno da je zemlja ravna ... Ko je ovde lud ? I Tesla je rekao da gravitacija ne postoji ... Voda se ne može zakriviti ... Po priči " naučnika " zemlja rotira oko svoje ose, pod nagibom 33° i okreće se brzinom od 1600 km/h ... Ako je okrugla, uzmimo primer, let aviona iz severne u južnu hemisferu, recimo od Rejkjavika do Keyptauna ... Na osnovu matematike, svakih nepuna dva kilometra dužine, zakrivljenje bi trebalo biti oko dvadeset cm, ali u praksi, to će potvrditi svaki pilot, niko ne obara " nos " aviona ka dole ... Uvek je let ravna konstanta ... " Rotaciju " ne osećamo ? Kako ? Voda u jezerima, kao da je u lavoru, da zemlja rotira, prštalo bi na sve strane ... Mnogo je dokaza u korist ravne zemlje ... Zašto prjektanti, prilikom gradnje tunela, mostova, puteva, nikada ne uzimaju u obzir zakrivljenje ... Veruj, ali proveri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA