Ćerka legendarnog Petra Kralja objavila dirljivu poruku i sliku povodom godišnjice smrti njenog oca

- Pre osam godina otišao je moj tata Pera - započela je svoj status Milica Kralj

  • 1

Poznati srpski glumac Petar Kralj preminuo je današnji dan, 10. novembra 2011. godine. Povodom godišnjice smrti legende srpskog glumišta, ćerka Petra Kralja, rediteljka Milica Kralj, oglasila se na Tviteru i objavila dirljivu poruku, kao i zajedničku fotografiju sa ocem iz detinjstva,

- Pre osam godina otišao je moj tata Pera. Od tada tražim novu reč koja bi dostojno zamenila reč "Nedostajanje". Jer "Nedostajanje" je tako bedno ništa za ovu rupu koja zjapi sve veća... - napisala je Milica Kralj.

Evo i njene objave.

Petar Kralj se rodio 4. aprila 1941. godine u Zagrebu, a tokom svoje uspešne karijere glumio je u čak 232 naslova. Bio je oženjen bivšom balerinom Sonjom Divac, a u prvom braku sa glumicom Ljiljanom Gazdić mu se 1973. godine rodila kćerka Milica, danas uspešna rediteljka.

Video: Ovaj san Branislav Petrušević Petrući nikad nije uspeo da ostvari

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moca

    15. novembar 2019 | 09:29

    Poštovanje za glumce koji su obeležili našu scenu.Nije lepo njihove zasluge pripidavati njihovoj deca,koja su zahvaljući roditeljima primljeni na akademiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA