≫ 

"Rasta na aparatima": Seksi Ana Nikolić u svilenoj haljini zapalila društvene mreže

Pevačica je gotovo u potpunosti vratila kilažu sa početka karijere kada je važila za jednu od najzgodnijih i najvatrenijih žena na estradi

  • 7
Ana Nikolic, proslava rodjendana.jpg Foto: ATA Images

Pevačica Ana Nikolić (41) u svilenoj čipkastoj haljini i dubokim čizmama zapalila je društvene mreže, a u komentarima joj poručili da je zbog njene seksi slike, njen bivši muž Rasta na aparatima.

Pevačica je gotovo u potpunosti vratila kilažu sa početka karijere kada je važila za jednu od najzgodnijih i najvatrenijih žena na estradi, pa se pohvalila seksi fotografijom na kojoj je prava bomba.

Život je za žive - napisala je Ana ispod fotografije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

"Svaka čast", "Boginja", "Brutalno dobra", "Rasta na aparatima", samo su neki od mnogobrojinih komplimenata ispod pevačicine fotografije.

 
 
 
View this post on Instagram
„Zivot je za zive, ..“ 💎 . #new #newsong #readyforsomethingnew #album #klinika #soon #ananikolic #kejteri .A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

Podsećamo, Ana se pre dve godine, tokom trudnoće, ugojila, a nakon porođaja nije uspevala da skine višak kilograma, zbog čega je često bila na meti kritika.

VIDEO: Ana Nikolić je bila najjača riba na estradi, ako ovo gleda nek se javi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA