Ana Bekuta se vratila u rodni Priboj i evocirala uspomene na pokojnog oca i svoje detinjstvo

Bekuta kaže da je detinjstvo asocira samo na lepe i bezbrižne stvari

  • 4
Zvezde Granda Foto: ATA Images

Pevačica Ana Bekuta (60) je uvek isticala da je vrlo ponosna na Priboj, mesto gde je rođena i gde je provela svoje bezbrižno detinjstvo, u velikoj i srećnoj porodici.

Ana je pokazala svoju rodnu kuću, pa progovorila o odrastanju, sestrama i pokojnom ocu koji joj mnogo nedostaje i od koga je nasledila talenat za pevanje.

- U toj kući sam rođena, imam dve mlađe sestre, Dobrilu i Milinu. Tata, pokojni Branko nije živ već 22 godine, umro je mlad. Mislim da sam svoj talenat nasledila od njega, naravno i od mame, ali on se više isticao u tome, ona je skrivala svoj talenat. Detinjstvo, nije bilo siromašno, imali smo onoliko koliko nam treba, ništa van toga i preko toga. Moji imaju zemlju, bili su vredni poljoprivrednici, pa se nije oskudevalo u hrani - rekla je Bekuta u emisiji "Premijera vikend specijal"

Ana Bekuta Ana Bekuta u rodnom Priboju, Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

Pevačica i njene sestre pomagale su roditeljima, a leti su imale svoj poseban ritual.

- Morali smo pomagati jer je mama radila, tata nije, on je bio zemljoradnik. Nas tri sestre smo funkcionisale kao jedna dobra domaćica. Jedna sestra mi živi u Beogradu, druga u Čačku. Sad kad smo starije shvatile smo kako je naše detinjstvo bilo divno. Tata nam je leti pravio šator, mi smo tu živele od kako grane sunce, pa do polaska u školu - objasnila je pevačica.

- Znam da su moji ponosni, tata mi je to govorio dok je bio živ. Verovatno sam im nešto i dužna, to čovek nikad ne može da izmeri. Koliko god je bilo u mojoj moći, trudila sam se da im priuštim sve što su želeli - navela je Ana.

Ana Bekuta Bekuta sa svojom đačkom knjižicom ispred škole, Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

Bekuta je posetila i osnovnu školu koju je završila, gde su je svi sa oduševljenjem dočekali i uspeli  da pronađu njenu đačku knjižicu.

- Ja sam u ovoj školi napravila svoje prve pevačke korake, međutim do 17. godine sebe sam zamišljala kao učiteljicu - rekla je Ana.

VIDEO: Urnebes! Ana Bekuta izjavom iznervirala Mrkonjića, on je odvukao od novinara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA