Otvorio kutiju i ostao bez teksta: Sloba od obožavateljke dobio urnebesan poklon

- Najčudnija stvar koja me je zadesila je da sam na jednom nastupu dobio poklon zapakovan u kutiju. Nisam Ni slutio šta je u njemu... - rekao je Sloba za Telegraf JETSET

  • 79
Sloba Radanović Foto: Nikola Tomić

Pevač Slobodan Radanović (29) otkrio je šta je najluđe što je dobio od svojih obožaveteljki, a taj poklon ostavio ga je bez teksta, a mnogima će naterti suze na oči.

Radanović važi za ljubitelja žena, te nije ni čudno da dobija romantične poklone. Međutim, jedna dama je otišla predaleko i pevaču poklonila jedan kuhinjski predmet.

- Dobijao sam svašta od obožavateljki. Čudno je što sve te devojke znaju šta ja stvarno volim. Bilo je i ljubavnih pisama i raznih srca, plišanih igračaka, slika... Nikada nisam dobio ništa što je prekoračilo granice pristojnosti - rekao je Sloba za Telegraf JETSET.

- Jedna baka je dva voza promenila do Zlatibora, kako bi mi donela plišanog psa i upoznala me. Najčudnija stvar koja me je zadesila je da sam na jednom nastupu dobio poklon zapakovan u kutiju. Nisam ni slutio šta je u njemu. Kada sam došao kući otvorio sam ga očekujući opet neku plišanu igračku ili slično, ali ne... U kutiji je bio toster. Ostao sam bez teksta... Zašto bi mi neko poklonio toster? - rekao je Radanović kroz smeh.

Sloba Radanović, Snimanje Spota Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

Pevač ističe da je svojim fanovima poručio da uplate novac onima kojima je potrebna pomoć, a da je njemu najveći poklon da ponovo dođu na njegov nastup.

- Poklone sam prihvatao da ne bih ispadao neljubazan, ali stalno poručujem svojim fanovima da nema potrebe da mi donose poklone i da sam prestao da ih prihvatam. Meni najviše znači što oni dodju iznova na moje nastupe. Pare i energiju koju su usmerili na te poklone neka usmere na neko bolesno dete kome se skuplja novac za lečenje, a nažalost toga je danas previše - zaključio je Sloba.

Video: Sloba Radanović: Moja majica i obične pamučne gaćice, ali je bez donjeg veša najbolje

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peko

    12. novembar 2019 | 08:34

    Badava što dobro peva, klipovi iz Zadruge 1 sa Lunjarom neće ga nikad oprati. Zver ne ni radila pred suprugom ono što je on radio sa svojom nemoralnom, histeričnom i neobrazovanom švalerkom!

  • Žarko

    12. novembar 2019 | 08:57

    Da je moralan i čist, ne bio po izlasku iz rijalitija momak od dva metra i 110 kg. uz sebe stalno vodio tri drvoseče da ga čuvaju? Malu Kiju lavicu od 47 kg. niko ne čuva!

  • Pop

    12. novembar 2019 | 08:11

    Ako je ovo što piše u tekstu , sve iz tvoga srca, kapa dole , čovječe predivnog glasa.Otkači t.j ne pominji ni Kristinu ni Lunu.Jednostavno piči svoj život.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA