≫ 

Marija Bergam igra u "Senkama nad Balkanom", a u drugoj sezoni se pojavljuje i njen suprug

- Najviše uživam kad Radivoje uzme gitaru, jer on predivno svira i peva - rekla je Marija

  • 4

Glumica Marija Bergam (26) i glumac Radivoje Raša Bukvić (37) pojavljuju se u drugoj sezoni serije "Senke nad Balkanom", ako niste znali, njih dvoje su u srećnom braku već četiri godine.

Glumački par u prvoj epizodi serije nije imao zajedničkih kadrova, kao ni u prethodnom projektu "Vojna akademija" na kome su takođe zajedno radili.

Marija tumači lik Maje Davidović, jedne od glavnih uloga, dok Bukviću poverena manja, ali značajna uloga. Njih dvoje su u braku su od 2015. godine i imaju sina Danila.

Marija Bergam, Radivoje Raša Bukvić

Raša i Marija, Printskrin: Youtube/Televizija Hram

- Najvažnije nam je da budemo zajedno. Volimo da boravimo u prirodi, raduje me kad odemo kod mojih u Crnu Goru ili kod Radivojevih u Sombor, koji je prelep zimi. Svuda imamo prijatelje, baš kao u Parizu i Beogradu, i to je lepo provedeno vreme. Ipak, najviše uživam kad Radivoje uzme gitaru, jer on predivno svira i peva. Danilo voli da sluša muziku, posebno tatu, koji vlada zavidnim repertoarom. U tim trenucima smo sve troje najsrećniji - rekla je Maja svojevremeno za magazin Gloria.

Video: Andrija Kuzmanović o svom dedi iz Senki, Marku Nikoliću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BB

    12. novembar 2019 | 06:15

    Vreme Titove vladavini bilo nam je zabranjeno da idemo u zrkvu, da verujemo u boga u pravoslavlje. Komunisti kako rekose posteni i svi isti. Za sebe i svoju dezu pokrali za 5 generazija imaju dosta. Ucitelj u osnovnoj skoli doneo slaninu na veliki petak , svakom detetu dao po parce morali smo da pojedemo. Bog mi je svedok. Pa i danas pojedini profitiraju snimajuci filmove o drugu Titu. Bedno ja znam gde mi je dedovina i ko sam. Srpska dusa

  • BB

    12. novembar 2019 | 06:03

    Preteraste sa tim vise. Manite se vise mrznje dosta je bilo. Gledajte pozitivno na komsije, sve ljude. Nismo mi besgresni. Dajte ruku jedni drugima zivot je jedan. Ostavite Tita tamo gde mu je mesto gledajte na buducnost a ne proslost.

  • Ja

    12. novembar 2019 | 01:55

    Masoni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA