≫ 

Bojan Tomović: "Miljana je abortirala zato što bi DNK analiza pokazala da je dete moje"

"Jedino što mogu da kažem o Miljani je to da mi se gadi. Ona mi je najveća greška u životu. Proklinjem dan kad sam joj se prvi put javio na telefon, al' to je valjda sudbina"

  • 15
Bojan Tomovic, Miljana Kulic

Foto: A. Nalbantjan, Facebook/bojan.mostrokol

Pevač Bojan Tomović otkrio je kako s oseća nakon što je pre petnaestak dana pokušao da se ubije popivši veliku dozu tableta.

Pevač je brzom reakcijom hitne pomoći spašen, a kako je rekao, seća se da je video svoje nerođeno dete i da ga je od njega odvojila Miljana Kulić. Tomović ima novi moto i uprkos problemima koje ima, kako je rekao, izabrao je da živi.

- Ma, ja sam zapravo bio na jednom putovanju, jeste da sam se naspavao i odmorio od svega, ali ipak nikome ne bih preporučio takvo putovanje. To je sve što ću o tome reći, jer mi je dosta negative, rešio sam da živim i od sada samo pozitiva, zezanje i smeh, jer je život kratak da bih ga proveo u kukanju i žalopojkama - rekao je Tomović za Insajder.in.

- Imam ja jednu moju staru pesmu "Pobeda", koja kaže: "Život mi je rokenrol, hoću da oteram bol i neću da se samosažaljevam, hoću da pevam". E, to je od sada moj moto, želim ponovo da pevam, jer je muzika bila i ostala moja najveća ljubav i najbolji antidepresiv, tako da ću, ako Bog da, na proleće 2020. nakon duge pauze objaviti par novih pesama - poručio je Tomović.

Bojan Tomović

Bojan Tomović, Foto: Facebook/bojan.mostrokol

- Uostalom, moje novo ime Amar, znači život, tako da ja, uprkos bipolarnom i posttraumatskom stresnom poremećaju (PTSP), ipak biram da živim, a kažu da Bog pre vremena uzima samo dobre ljude, tako da ću ja sigurno živeti barem sto godina. Neće grom u koprive - objasnio je Bojan.

Tomović tvrdi da je Miljana Kulić abortirala njegovo, a ne Zolino dete.

- Iskreno, skoro ničega se ne sećam, osim da sam video svoje nerođeno dete kako hoda ka meni nekim jezivim dugačkim hodnikom, plače i govori mi: "Tata, ne daj me" i ja trčim ka njemu da ga zagrlim, kad u tom trenutku odnekud se stvori ona blesava Miljana Kulić i odvede ga niz hodnik u potpuni mrak. Toga se jedino i sećam… Posle su mi rekli šta se zapravo stvarno desilo, to da je abortirala naše dete, kao i da je javno priznala da su me pretukli njeni ljudi. E, za to krivično delo ide tužba i Miljani i njenom ocu, koji mi je pretio samo dva dana pre nego što su me pretukla četvorica huligana - rekao je Tomović, koji o Kuićevoj nema lepo mišljenje.

Bojan Tomović

Bojan Tomović, Foto: Privatna arhiva

- Posle svega, jedino što mogu da kažem o Miljani je to da mi se gadi. Ona mi je najveća greška u životu. Proklinjem dan kad sam joj se prvi put javio na telefon, al' to je valjda sudbina. I prošle godine sam izgubio dete sa bivšom ženom i evo sada sa Miljanom. Moja familija se radovala tom detetu, prihvatili bi ga, ja bih ga priznao i viđao redovno, brinuo o njemu, iako naravno Miljanu nikad ne bih oženio, daleko bilo, ali, eto, sudbina mi je izgleda da me niko nikad ne nazove "tata", mada sam ja pričao da sam se zbog bolesti svesno odrekao roditeljstva kako deca ne bi nasledila bipolar.

Miljana Marija Kulić, Amidži šou

Miljana Kulić/Foto: A. Nalbantjan

- Međutim, kad mi je Miljana krajem avgusta rekla da sumnja da je trudna bio sam neobično srećan što ću postati otac, pa makar i sa njom suludom dobio to dete, ali, eto, nije se dalo, jer je gospođica morala da abortira zato što i sama zna da bi DNK analiza pokazala da je dete moje, pa bi ona ispala nemoralna pred svetom. E, zato je i abortirala, da sakrije bruku i slaže glupavog Zolu kako je morala na kiretažu zbog dva kafetina - objansio je Bojan i dodao:

- To samo Zola može da poveruje, dečko je toliko glup da je to neverovatno. Prvo mi ga je bilo žao, zato sam i priznao da je dete moje, iako sam obećao Miljani da ćemo pričati da među nama nikada nije bilo ništa, međutim, kad sam čuo da mi i on mučenik javno preti, onda sam video da on apsolutno zaslužuje Miljanu Kulić da ga je*e u mozak do kraja života - tvrdi pevač.

Bojan Tomović

Bojan Tomović, Foto: Privatna arhiva

Osim Miljane i Siniše Kulića, Bojan je podneo tužbe protiv Vladimira Tomovića i Marka Janjuševića Janjuša za klevete i javne pretnje.

- Insistiraću da suđenje sa Kulićima bude otvoreno za javnost, pa će svi videti ko je i zašto mene pretukao. Mislili su da će me batinama zaplašiti samo zato što govorim istinu, e, pa, zeznuli su se, tek ću sad da progovorim. Ovo je tek početak, moj novi početak i borbe i života - zaključio je Bojan.

Video: Miljana priznaje da su njeni ljudi pretukli Bojana Tomovića?

(Telegraf.rs/Insajder.in)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kodiaq

    12. novembar 2019 | 23:00

    Jadan si ti kad pricas da si bio sa Miljanom Kulic, ja bih se pokrio ušima

  • Aca

    13. novembar 2019 | 00:01

    Greota! Stvoreni ste jedno za drugo!!!

  • Ena

    12. novembar 2019 | 23:30

    Ovaj pacenik se sam sa sobom igra rijalitija!Pokusava na sve nacine da skrene paznju na sebe!Zalosno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA