"Ovo je zadnje upozorenje!" Maja dobija jezive preteće poruke, evo šta je rekla sa kim je u sukobu

Nakon što je doživela paljenje automobila, sad je ugrožena i bezbednost njene porodice

  • 2
Maja Marijana Foto-montaža: A. Nalbantjan, Pixabay

Pevačica Maja Marijana(47) prolazi kroz pravi pakao i preživljava pravu dramu, jer već neko vreme konstantno dobija anonimne poruke pretećeg sadržaja, u kojima joj je naređeno da otkaže sve nastupe koje je zakazala.

Naime, pevačica se navodno obratila i policiji zbog pretećih SMS poruka koje su stigle na njen mobilni telefon početkom  meseca. Kako se navodi, pevačica je u stanicu policije otišla sama i rekla kako se plaši za svoju i sigurnost svoje porodice.

"Draga Marijana, poništi sva gostovanja. U suprotnom i ti i vlasnici lokala imaćete velikih problema. Poništi gostovanja, obavesti ih da si bolesna i da ne možeš doći. Ovo je zadnje upozorenje", piše u poruci koju je pevačica dobila i pokazala inspektorima.

Maja Marijana Maja Marijana Foto: ATA Images

Maja nije znala policiji da kaže od koga postoji mogućnos da dobije preteće poruke, a kako se navodi kada su je pitali da li je sa nekim trenutno u sukobu, ona je samo kratko rekla: "Sa suprugom".

Podsetimo, pre par godina tačnije 2013. godine, Maja je preživela pravi pakao kada je navodno brutalno pretučena od strane supruga Mladena Šmakića.

Kasnije se pomirila sa njim, ali nije želela da priča o razlozima.

Video: Nadežda zbunjena i u modricama: Toma je pokazao koliki je muškarac!

(Telegraf/Srpski Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beast

    12. novembar 2019 | 11:29

    Zenu treba zastititi na vreme, nema sta da se ceka. Auto joj je zapaljen i nikome nista a njoj se i dalje preti. Samo covek da se iznervira kako su drzavni organi inertni i kako imaju kasnu reakciju!!!

  • Pedja

    12. novembar 2019 | 14:52

    Ne ne ne ne ona je teska folirantkinja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA