"Majka me je pokvarila kao osobu..." Anabela kroz suze iznela potresno priznanje

- Mislim da je to danas ostavilo trag na meni kao ženi - zaključila je Anabela

  • 16
Anabela Atijas Bukva, Jadranka Polutak Foto: A. Nalbantjan, Marko Jovanović

Pevačica Anabela Atijas (44) otkrila je kako se osećala u ranom detinjstvu, kada je nju i oca, napustila majka Jadranka i otišla  da živi sa drugim čovekom.

"Da li je najteži period u vašem životu bio onaj kada ste odrastali bez majke?", glasilo je pitanje.

-Ne! Ona jeste otišla iz naše kuće, preselila se sa drugim suprugom da živi, ali tu je bila ona svakodnevno, obilazila me je. Trudila se da bude najbolja majka na svetu. Mislim da je to danas ostavilo trag na meni kao ženi i da je to, onako, nešto što me je možda pokvarilo kao osobu - odgovorila  je kroz suze Anabela.

Jadranka Polutak, Lunina baka Luna Đogani Anabelina majka Jadranka Polutak Foto: Marko Jovanović

Pevačica je priznala i kako je preživela najteži period u svom životu, kada tokom devedesetih godina nije znala da li joj je otac živ.

- Ja nisam imala informacije, ali sam imala kontakt sa radio-amaterima, koji bi mi  samo pročitali spisak mrtvih taj dan. Moja sreća je bila ukoliko on nije na tom spisku - uz plač priznala je Anabela za "Blic poligraf".

Video: Luna u bolovima prekinula Anabelin intervju

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    12. novembar 2019 | 11:56

    Ova zena citav zivot laze ,maze i patetise.Za sve sto se dogodilo u njenom zivotu trazi krivca u drugom.Samo je cudno kako se ovaj Poligraf potrevio bas u vreme izlaska Lun8ne pesme.Sve ona ovo radi zbog Marketinga a i n8je se razvela od Atijasa a sve je jedna velika LAZ. .

  • Eto

    12. novembar 2019 | 11:56

    Sto se onda cuditi potomku ? Od koga da nauci sta je ispravno ? Ni od babe ni od matere ! Da cujemo , koliko je koka napustilo decu zbog muskarca ?

  • O neee

    12. novembar 2019 | 11:53

    Opet njanjava ? Opet ispricana prica ? Jel sad jasno koke , njima u genima da ostavljaju i zapustaju decu , a onda glume majke kad deca porastu . Dakle , ovu i onu njenu podrzavaju samo takve koje su isto uradile pa sad mucenice lece svoju savest gledajuci doticne . Pazi , Jadra zbog muskarca napusti dete i onda je ova opravdava jer je uradila isto , ustvari slicno , ona je Lunu ostavila ulici , ova ocu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA