• 2

Pitali smo Mariju da li bi snimila duet sa Karleušom: Odgovor će vas iznenaditi

Marija šerifović je na Dan primirja održala pres konferenciju povodom predstojećeg novogodišnjeg nastupa

 • 2

Sa Marijom Šerifović (34) družili smo se uoči njenog nastupa za doček Nove godine u Beogradu. Pop zvezda nam je odgovorila na pitanja vezana za cifre koje pevači uzimaju za doček, a dotakli smo se i njenog odnosa sa Džejlom Ramović, da li su se zaista posvađale, da li bi nekad snimila duet sa Jelenom Karleušom i brojna druga pitanja.

 • Ove godine je najjači beogradski doček Nove godine što se tiče izvođaca, ali tebi to za razliku od nekih ne predstavlja problem. Da li razmišljaš o tome kakav ce odziv biti, kada zakažes nastup/koncert?

- Iskreno ne, ne razmišljam, niti me zanima šta radi neko drugi. Beograd je dovoljno veliki grad i svi vrlo dobro znamo da će svaki lokal i svaki kolega imati pune dvorane, tako da to meni ne predstavlja nikakav problem niti se bavim tom tematikom uopšte.

Marija Šerifović

Marija Šerifović, Foto: ATA Images

 • Na čiji nastup bi ti otišla, da ne radiš?

- Da ne radim ja ne bih izlazila u grad, niti bih bila u Beogradu. (smeh)

 • Nekoliko meseci te nije bilo u medijima, u smislu da daješ izjave i svašta se pisalo. Jedna od vesti koje su najviše odjeknule jeste da ste Džejla i ti otpratile jedna drugu na Instagramu i da ste se posvađale. Šta se tu desilo?

- Ne, nismo se posvađale. Džejla mene i dalje prati i to je lepo.

Marija Šerifović, Džejla Ramović

Marija Šerifović i Džejla Ramović, Foto: Nikola Tomić

 • Ako si pratila Karleušino gostovanje u emisiji u Telegrafu, čula si da je rekla da si žena koja za 15 minuta može da natera svaku žensku osobu da se zaljubi u tebe i da imaš nešto posebno. Kako to komentarišeš i šta je to posebno što imaš?

- Mislim da je nezahvalno da ja uopšte komentarišem takve izjave, svako od nas poseduje nešto i, sad, govoriti o tim nekim osvajačkim metodama i karakteristikama... mislim da je, onako, malo bezveze i da upravo oni koji o tome poseduju neko znanje ne govore o tome.

 • Da li ima ikakve šanse da vas dve snimite duet, ili misliš da niste dobar muzički spoj?

- Mislim da to možda i može da bude interesantno u nekom trenutku, ali, opet, nismo nas dve koje se tu nešto preterano pitamo, zato što se uvek čeka dobra pesma za duet, a dobrih pesama u poslednje vreme je sve manje, tako da nemam pojma.

Story zurka

Jelena Karleuša , Foto: ATA Images

 • Da li si čitala o ciframa za koje pevači nastupaju za Novu godinu? Mnogi su komentarisali to što Darko Lazić peva za 30.000 evra, a neki pevači koji su mnogo duže na sceni pevaju za manje novca.

- Kada se bude pisala istina za koje novce mi pevamo, onda ću o tome da pričam. Pišu se nepostojeće cifre i to su potpune gluposti i laži. Istina, mi radimo za veći novac od bilo kog drugog "normalnog" čoveka, ali smatram da nema nikakve potrebe pisati o tome na takav način i veličati nešto što ne postoji. Eto, meni to nema nikakve logike.

VIDEO: Karleuši smo dali 60 sekundi da se obuče od glave do pete

(Telegraf.rs)

Komentari

 • KO ZNA ZNA

  mozda kad bi doticna imala iole talenta za pevanje

 • Krlja

  Na finjaka odgovorila...nece da se bruka pored kvanzi Balkanske dive 😜😜😜

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima