≫ 

Druga pesma ugledala svetlost dana! U prvom planu ogromne grudi, a tek da vidite Lunu u ludnici

Lunino bujno poprsje bilo je u prvom planu

Luna Đogani Printskrin: Youtube/IDJVideos.TV

Luna Đogani (23) objavila je spot za svoju drugu pesmu "U ljubavi luda", a kao što je i obećala, Đoganijevoj su u jednom kadru u prvom planu bile grudi koje je uvećala krajem avgusta.

Za samo sat vremena koliko se nalazi na Jutjubu, spot za Luninu pesmu "U ljubavi luda" čiji tekst potpisuje Violeta Mihajlovska, kompozitor je Slavko Milovanović, a aranžman je radio Atelje Trag, ima više od 206.000 pregleda.

"Alal vera, djevojko najčistijeg srca. Svu sreću ti želim!", "Ja ne gotivim, ali pesma je dobra", "Pesma je toliko dobra da je ne mogu prestati slušati", neki su od komentara ispod numere.

Spot za Luninu novu pesmu pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    12. novembar 2019 | 16:36

    Realno,na silu hajde samo da se izbaci.Uludo potrosrne pare uaradjene na sramotan nacin po klozetui stolici. Tuga kolikojr guraju a nula,cak ni onaj minimum ne poseduje.Sramota je u svakom pogledu.

  • Seka

    12. novembar 2019 | 17:00

    Luna ide samo na scenski efekat ( golotinju sa sve novim grudima) i nista vise. Dok ima budala,trajace i ona...

  • Bgd

    12. novembar 2019 | 17:36

    Pesma je klasican kopija. Luna nema dara za pevanje, cuje se da nije njen glas. Ona ume da plese i to je sve. Ova golotinja u spotu i na nastupima je cini jako malom. Definitivno ne ide na kartu glasa vec "stasa"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA