≫ 

Seksi članice grupe "Hurricane" objavile novu pesmu, a vruć spot snimile na Karibima

Posle uspeha sa pesmom "Favorito", ovaj atraktivni ženski sastav snimio je pesmu "Avantura"

  • 8
Hurricane

Printskrin: Youtube/Hurricane

Grupa Hurricane danas je predstavila novi singl pod nazivom "Avantura", za koju su atraktivne Ksenija, Sanja i Ivana spot snimile na Karibima.

Nakon velikog uspeha pesme "Favorito" ovog utorka, 12. novembra, izašla je i "Avantura", a seksi članice grupe kažu da spremaju još hitova za svoju publiku.

Pogledajte spot za novu pesmu grupe "Hurricane":

Podsetimo, ovu atraktivnu žensku grupu za kojom muškarci sve više otkidaju čine Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić. Kako smo već pisali, ono što je malo bilo poznato javnosti jeste da je atraktivna plavuša Ksenija ćerka poznatog pevača Nenada Kneževića Kneza, i sasvim je jasno da je talenat nasledila od oca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    13. novembar 2019 | 08:03

    Djevojke, na iskreno zaljenje, promijenile ste muzicki pravac. Sad cete imati siroku publiku.

  • Mr

    13. novembar 2019 | 05:18

    Uhhhh javlja mi se :)))

  • Haha

    13. novembar 2019 | 02:37

    Usao sam u pesmu iz radoznalosti, nisam je ni poslusao, vec sam usao samo da procitam komentare i TACNO SAM ZNAO da ce biti brdo komentara vezanih za Lunu i njenu pesmu i tacno sam znao da ce Kijevci da okupiraju komentare ogovarajuci Lunu. Do sutra ce svaki peti - sesti komentar biti vezan za Lunu. Opsednuti Kijevci vide da Kijom ne mogu vise protiv Lune i onda biraju jake pevace da "pobede" Lunu sto se tice jutjuba i trendinga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA