Bolje da me izdržava, nego posećuje u Lazi: Sanja o mužu koji joj je bio ružan, ali se ipak udala

- Čim se Perica vrati kući, ja odmah počinjem da radim - ističe Sanja

  • 0

Pevačica Sanja Đorđević (50) gradila je karijeru na hitovima, a ne na skandalima. Međutim, u jeku najveće popularnosti i vremenu kada je snimila najveće hitove u karijeri,  Sanja je odlučila da se povuče sa scene i posveti se porodici.

Ona je sada odlučila da otkrije zašto godinama nije radila,  pričama da se udala zbog novca, a ne zbog ljubavi,  ali i recept za uspešan brak - mnogo rada i malo viđanja.

Na komentare poput: "Eh, lako je njoj da se povuče kad se bogato udala", Sanja kaže.

Bogu hvala pa sam se dobro udala. Bolje da me izdržava nego da me posećuje u „Lazi“. Šalim se, uvek sam imala podršku u suprugu i to mi je stvarno mnogo značilo - odgovara pevačica.

Sanja Đorđević, muž Perica Perica i Sanja, Foto: Instagram/sanjadjordjevicofficial

Sanja je otkrila šta je to što najviše može da iznervira njenog supruga, ali i koje su to stvari oko čega se svađaju.

- Dok je on bio u Sloveniji, pitali su me šta radim sama kod kuće, a ja sam rekla: „Bahatim se po celoj kući, pušim u svim prostorijama.“ A to sam rekla jer mi on ne dozvoljava da pušim, mogu samo u jednoj prostoriji. Eto, sreća što on to nije pročitao.Najviše zbog mojih cigareta, jer njemu smrdi duvan u dnevnoj sobi. To su uglavnom sitnice. Ja sam veoma teška osoba, ne bih nikada mogla ponovo da se udam jer me niko ne bi trpeo ovakvu. Ne volim kad neko pokušava da utiče na moje mišljenje, a Perica voli da se oko toga raspravljamo. Mene u kući zovu „Mića kontraš“ samo zato što imam svoje mišljenje (smeh). Ivana je uglavnom neutralna, ali često sam ja protiv njih dvoje. Vrlo sam teška osoba, ko bi mene trpeo, zato nikada nisam imala švalera - otkriva Sanja kroz smeh.

Sanja Đorđević, Mister X Promocija Sanja Đorđević Foto: Nikola Tomić

Pevačica je na kraju otkrila da se suprug vratio iz Slovenije i da je porodica ponovo na okupu, ali i ističe da im je upravo ta razdvojenost zbog posla pomogla da  održe brak toliko godina i opstanu zajedno.

- Da. Taj posao u Sloveniji je završen, sad smo ovde svi na okupu. Ali ja krećem u ofanzivu, počinjem da radim punom parom, pa ću opet često biti odsutna. Ne znam da li primećujete da, čim se Perica vrati kući, ja počinjem da radim (smeh). Pa zamislite da budemo stalno zajedno? Odmah bismo počeli da se svađamo! To je recept za dobar brak, moraju ljudi da rade, da se manje viđaju i onda nema svađa i rasprava. - otkrila je pevačica za Kurir.

Inače, Sanja je ranije priznala da joj je Perica bio ružan, kada ga je upoznala.

- Mi smo se zabavljali nekoliko meseci, upoznali smo se slučajno preko moje prijateljice. Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se posle zaljubila u njega. Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Posle toga nisam mogla nazad - rekla je Đorđevićeva.

Video: Sanja Đorđević: Meni je moj frizer antidepresiv

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA