≫ 

Suzana Mančić: Život je suviše lep da bih ga izubila na tako glup način

- Ja sam svoj poslednji strah razbila letos kada sam skočila sa 3.000 metara, sa padobranom, iz aviona - rekla je voditeljka

  • 11

Voditeljka Suzana Mančić (62) pričala je o strahovima, a jedan od njih pobedila je letos, kada je sa velike visine skočila sa padobranom iz aviona.

Mesec dana nakon Suzaninog skoka sa 3.000 metara, poginuo je reper Dalibor Andanov Gru vozeći kajt, a voditeljka tvrdi da se posle tragičnog događaja u kome je stradao reper ona neće bavit ekstremnim sportovima, jer smatra da je to glup način da izgubi život.

 

Suzana Mančić

Suzana Mančić, Foto: A. Nalbantjan

- Ja sam svoj poslednji strah razbila letos kada sam skočila sa 3.000 metara, sa padobranom, iz aviona. Najgori je strah od straha. Ako znaš šta hoćeš, ako znaš ko si, ne treba se plašiti - rekla je voditeljka za Telegraf JETSET.

Suzanu smo pitali kako se osećala kada je skočila sa 3.000 metara.

- Potpuno ošamućeno! (smeh) Moja saradnica, koja je zajedno sa mnom skakala, ona je bila uhićena, onako adrenalinski je bila opijena. Drago mi je što sam to uradila. Mesec dana nakon toga je Gru poginuo i, verujte mi, posle toga ja se više neću usuditi da uđem u neki adrenalinski sport... Prosto, život je suviše lep da bih ga izgubila na tako glup način - rekla je Suzana.

Dalibor Andonov, Gru

Dalibor Andonov Gru , Foto: ATA Images

Kompletan razgovor sa Suzanom pogledajte u videu na početku teksta.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    13. novembar 2019 | 14:33

    Samo je rekla ono što svi znaju, a glupo im da kažu.

  • Uros

    13. novembar 2019 | 15:49

    Ova je neka estradna licnost, prica kao da je neki intelektualac i neka elita, loto devojka, preteca modernih starleta... Boze sacuvaj.

  • Boki

    13. novembar 2019 | 13:56

    Suzana kao vino ! Sto starija to bolja !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA