• 11

Suzana Mančić: Život je suviše lep da bih ga izubila na tako glup način

- Ja sam svoj poslednji strah razbila letos kada sam skočila sa 3.000 metara, sa padobranom, iz aviona - rekla je voditeljka

  • 11

Voditeljka Suzana Mančić (62) pričala je o strahovima, a jedan od njih pobedila je letos, kada je sa velike visine skočila sa padobranom iz aviona.

Mesec dana nakon Suzaninog skoka sa 3.000 metara, poginuo je reper Dalibor Andanov Gru vozeći kajt, a voditeljka tvrdi da se posle tragičnog događaja u kome je stradao reper ona neće bavit ekstremnim sportovima, jer smatra da je to glup način da izgubi život.

Suzana Mančić

Suzana Mančić, Foto: A. Nalbantjan

- Ja sam svoj poslednji strah razbila letos kada sam skočila sa 3.000 metara, sa padobranom, iz aviona. Najgori je strah od straha. Ako znaš šta hoćeš, ako znaš ko si, ne treba se plašiti - rekla je voditeljka za Telegraf JETSET.

Suzanu smo pitali kako se osećala kada je skočila sa 3.000 metara.

- Potpuno ošamućeno! (smeh) Moja saradnica, koja je zajedno sa mnom skakala, ona je bila uhićena, onako adrenalinski je bila opijena. Drago mi je što sam to uradila. Mesec dana nakon toga je Gru poginuo i, verujte mi, posle toga ja se više neću usuditi da uđem u neki adrenalinski sport... Prosto, život je suviše lep da bih ga izgubila na tako glup način - rekla je Suzana.

Dalibor Andonov, Gru

Dalibor Andonov Gru , Foto: ATA Images

Kompletan razgovor sa Suzanom pogledajte u videu na početku teksta.

(D.J.)

Komentari

  • Miki rubiroza

    Pametnice stara,verovatnoca da izgubis zivot vozeci kajt nije nista veca od verovatnoce da izgubis zivot skacuci padobranom sa 3000 metara.... Svoju pamet si ti odavno pokazala....

  • Lela

    Suzana je delimicno u pravu,ovi ekstremni sporovi ili neke gluposti na ivici poginije ne trebaju nikome,mada covek moze da pogine bilo gde,nigde nisi siguran,sve je do sudbine.

  • Ja

    Kakva glupost, volim život pa ću da sedim u bezbednom i smaram se. Život je jedan i treba čovek da radi ono što ga čini srećnim, a Grua je ovo činilo i ja ga ne osudjujem.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima