• 11

Bjelinu ženu s razlogom zovu "srpska Monika Beluči"

Maja se više ne bavi javnim poslom, pa se upravo iz tog razloga slabije pojavljuje u javnosti

  • 11

Našem proslavljenom glumcu Draganu Bjelogrliću (56) verovatno mnogi zavide na supruzi Maji Bjelogrlić koja pleni neverovatnom lepotom, te je mnogi čak upoređuju sa lepotom Monike Beluči. Ništa ovo ne čudi, obzirom da se Maja nekada davno bavila modelingom, a upravo zahvaljujući tom poslu upoznala je i svog supruga.

Maja se retko pojavljuje na javnim dešavanjima, jer, kako ističe, više nije deo istih, obzirom da se iz posla modelinga povukla i posvetila porodici.

Zato su veoma retki događaji kada nju i slavnog glumca, producenta, scenaristu i reditelja možemo videti zajedno, kao što je to bilo u utorak 12.novembra, na premijeri filma "Realna priča" glumca Gordana Kičića. Mnogi u Velikoj dvorani Sava centra nisu mogli da skinu pogled sa Maje, žene koja prosto isijava glamurom, čistom i prirodnom lepotom i svetski istančanim ukusom.

Dragan Bjelogrlic

Bjelogrlić sa suprugom Majom i sinom Aleksejem Foto: ATA Images

Bjela i Maja pojavili su se u društvu sina Alekseja (19), koji već u tinejdžerskim danima pokazuje talenat za glumu koji je nasledio od oca. Naime, mladi Aleksej se pojavio u prvoj epizodi druge sezone uspešne serije "Senke nad Balkanom", koju je upravo režirao njegov otac.

Inače, Maja i Dragan su se upoznali 1994. godine na snimanju jedne reklame  za nameštaj. Iz braka dugog sada već punih 25 godina imaju dvoje dece, sina Alekseja i ćerku Miju. Lepu Maju zovu "srpka Monika Beluči", dok Bjelu mnogi smatraju "srpskim Robertom Redfordom" i važi za jednog od deset najmoćnijih ljudi srpske kulture.

Video: Bjelogrlić o najtežim scenama: Davili smo se u močvari, žabe su skakale oko nas

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Фиона

    Моника је посебна, ова жена мало подсећа на њу али као ружнија верзија Монике Белучи, реално!!!

  • Sara

    Ona nije ni do koljena Monici Belluci , posebno sa siljatim nosom

  • NINA

    Maja,lepa Niksicanka,nekad je bila prva po lepoti,a i danas je💖💖💖

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima