≫ 

"Ime ti je Ivana... Molim te, javi se svom bratu": Učesnik "Supertalenta" traži izgubljenu sestru

Sećate se Antea koji je pomerao obrve u Supertalentu? Preko Fejsbuka traži sestru

  • 3
Ante Dragojević

Foto: Printscreen / Youtube

Simpatični mladić Ante Dragojević (19), kojeg smo imali prilike da upoznamo u šou Nove TV "Supertalent", u kojem se predstavio talentom pomeranja obrva u ritmu muzike, ovih dana je na društvenim mrežama odlučio da potraži nestalu sestru Ivanu.

Naime, Ante i Ivana su bili zajedno u dubrovačkom domu "Maslina", a nakon nekog vremena su razdvojeni jer je Ivana bila usvojena. Njegova najveća želja danas je da je ponovno pronađe, o čemu se oglasio na svom profilu na Fejsbuku.

- Srećan ti rođendan, voli te braco. 12. 11. 2001. rođena si u Dubrovniku. Ime ti je Ivana Dragojević (najverovatnije promenjeno). Bili smo zajedno u domu "Maslina" u Dubrovniku, a onda su nas razdvojili. Ti si usvojena i uz sve pokušaje nikako da te pronađem. Sada kada imaš 18 godina niko nam ne može zabraniti da se sretnemo. Molim te, javi se svom bratu. Molim dobre ljude da mi pomognu. Hvala - napisao je Ante.

Ante Dragojević

Ante Dragojević, Foto: Printscreen / Youtube

Izjavio je da ga je kao 6-godišnjeg dečaka usvojila porodica u vinodolskoj opštini i da je od izgubljene sestre stariji godinu dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uzas

    13. novembar 2019 | 21:08

    Koliki monstrumi moraju biti ljudi koji usvoje jedno , a ovo drugo ne , razdvoje brata i sestru , e neka su prokleti i oni i onaj ko im to dozvoli . Zar nisu dovoljno kaznjeni time sto su napusteni ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA