Slavlje počelo usred bela dana, limuzinom haraju Beogradom! Trudna Bogdana slavi devojačko

Bogdana proslavlja devojačko veče, a ludu žurku devojke započele u limuzini

  • 11

Bogdana Rodić (24) verenica Veljka Ražnatovića (22) u društvu prijateljica, sestra, kao i Veljkove sestre Anastasije Ražnatović (21) proslavlja devojačko veče.

Bogdana i devojke ludu žurku počele su u luksuznoj limuzini gde uz muziku ispijaju šampanjac, a sudeći po snimcima, odlično se provode.

Devojke imaju na sebi krem ogrtače, dok buduća gospođa Ražnatović ima roze ogrtača, kao veo i krunu na glavi. Anastasija je snimke sa devojačke večeri objavila na svom Instagram profilu i poručila da je provod devojačke večeri tek počeo.

Tehnologija danas napredovala, pa se na osnovu pregleda krvi može se sigurno znati pol bebe i pre 3. meseca trudnoće, a kako je Bogdana u ogrtaču koji je roze boje i simbolizuje ženstvenost, izgleda da Vlejko i njegova verenica očekuju devojčicu.

Bogdana Rodić

Bogdana na proslavi devojačke večeri, Printskrin: Instagram/miss.rodic

Podsećamo, svadba Veljka i Bogddane zakazana je za 24. novembar u jednom luksuznom prestoničkom hotelu. Buduća gospođa Ražnatović je u drugom mesecu trudnoće, dok se porođaj očekuje na proleće.

Kako izgleda proslava devojačke večeri Veljkove verenice pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA