Popularni reper na nastupu u Makedoniji iznenadio obožavaoca iz publike, svi ostali u čudu

Pevač je, kako kaže, obožavaocu ostvario dečački san

  • 2
Corona i Rimski, IDJ Žurka

Foto: Nikola Tomić

Popularni dvojac Corona i Rimski nastupili su u Makedoniji, tačnije pred punom Arenom u Skoplju, a jedan njihov fan je doživeo nešto čemu se sigurno nije nadao.

Naime, ovaj dečko je sve vreme iz publike pevao svaku njihovu pesmu uglas sa njima, što je Corona primetio i odlučio da ga izvede na binu.

Obožavalac mu je rekao da je to bio njegov san, što je oduševilo repera koji je u tom trenutku izuo svoje patike, one u kojima je snimio spot "Izvini, mama", i poklonio ih je ovom dečku!

Corona i Rimski, IDJ Žurka

Rimski i Corona, Foto: Nikola Tomić

- Kaže mali da je sanjao ovo, a ja kao i on verujem da se snovi ostvaruju! Mnogo sam srećan što sam uspeo nekome da ostvarim san! Mali brat je znao svaku našu pesmu napamet, od reči do reči! Nisam znao kako da mu se zahvalim za ono što sam video, pre svega u njegovim očima od trenutka kad smo izašli na binu, pa sam rešio da mu poklonim patike u kojima sam snimio "Izvini, mama"! Nadam se da će i njemu doneti sreću, kao što su i meni, i nadam se da ćeš ih čuvati, brate! Voli te brat do neba, i još jednom, hvala ti i hvala vam što nas ovako podržavate svih ovih godina - napisao je Corona na svom Instagramu uz snimak.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video klipu ispod:

 
 
 
View this post on Instagram

Skopje, srce mi je puno! ❤️ Kaze mali da je sanjao ovo a ja kao i on verujem da se snovi ostvaruju! MNOGO SAM SRECAN STO SAM USPEO NEKOME DA OSTVARIM SAN! Mali brat je znao svaku našu pesmu napamet, od reci do reci! Nisam znao kako da mu se zahvalim za ono sto sam video pre svega u njegovim ocima od trenutka kad smo izasli na binu pa sam resio da mu poklonim patike u kojima sam snimio “Izvini mama”! Nadam se da ce i njemu doneti srecu kao sto su i meni i nadam se da ces ih cuvati brate! Voli te brat do neba, i jos jednom, hvala ti i hvala vam sto nas ovako podrzavate svih ovih godina! ❤️❤️❤️❤️❤️ Tagujte malog brata u komentaru da ga pronadjemoA post shared by 👑 KDM / Sicilian Hustlers (@corona_gethoven) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA