Angažovala ga za 5.000 evra: Evo kako je Sloba upoznao udatu Jelenu

Radanović i Đuričanin zbližili su se kada ga je angažovala za rođendansku zabavu svoje sestre

  • 54
Sloba Radanović, Snimanje Spota

Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

Pevač Slobodan Radanović (29) i njegova nova devojka Jelena Đuričanin Marković, imaju jako interesantnu ljubavnu priču, jer ih je ljubav spojila na jednom od njegovih nastupa.

Naime, njih dvoje upoznali su se još letos, tačnije u julu, kada  je Jelena angažovala bivšeg zadrugara da peva na rođendanu njene sestre. Kako se navodi Jelena je imala toliku želju da Sloba uveliča ovo slavlje, da joj nije bili ni teško da iskešira 5000 evra koliko trenutno košta nastup popularnog pevača.

- Verujte, Jelena je sjajna žena, ali i totalno različita od Kije, kao i svih onih s kojima je Slobodan bio dosad. Godinama je živela u Barseloni i ima dva sina. Požrtvovana je majka, ali kako joj sa suprugom nije išlo u braku, odlučili su da se raziđu. Čini mi se da su šest godina bili u bračnoj zajednici. Njih dvoje su ostali u odličnom odnosu i on se Jeleni ne meša u njen ljubavni život. Čovek je uspešan biznismen i Jelena kao majka njegove dece ima sve, iako nisu u braku. Štaviše, Slobodan ga je i upoznao. Otkako se vratila iz Španije u Beograd, Đuričaninova je promenila život iz korena - priča izvor blizak Slobinoj devojci.

Jelena Đuričanin Marković

Jelena Đuričanin Marković, Foto: Instagram/vevericaj

Jelena i Sloba dogovorili su se da svoju ljubav kriju, međutim to im baš nije pošlo za rukom obzirom da su pre par dana zajedno uslikani na premijeri jedne predstave.

- Dogovorili su se da ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti kako bi izbegli razne spekulacije. Slobodan to poštuje i zato svima govori da mu je Jelena dobra drugarica koja mu se našla u teškim životnim trenucima. Međutim, istina je da su se njih dvoje zaljubili jedno u drugo već na prvi pogled. Hemija je proradila čim ga je upoznala. Ona je bila ta koja je želela da Slobodan peva na zabavi kod njene sestre i sve je to i finansirala. Tada su razmenili brojeve i počeli da se viđaju. Pevač poštuje njene sinove i trudi se da prema njima bude maksimalno korektan. Jednostavno su se našli i skapirali na prvu loptu, a vreme će pokazati da li će njihova priča opstati - tvrdi izvor .

Sloba je na rođendan napravio toliko dobar štimung, da je čak pevao i ono što inače nema u njegovom repertoaru, čak je i duže ostao na rođendanu nego što je bio plaćen.

- Zabava je bila sjajna. Svi su bili veseli i odlično raspoloženi. Slobodan je slavljenici, ali i njenoj sestri, ispunjavao sve muzičke želje. Jelena ga je tada prvi put slušala kako uživo peva i oduševila se. Pored honorara uzeo je i odličan bakšiš. I kada se žurka završila, on je ostao s njima da se provodi - priča sagovornik za Kurir.

EKSKLUZIVNI AUDIO! Sloba nakon što ga je Kija fizički napala: "Posvađali smo se, bila je policija"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    14. novembar 2019 | 10:29

    Ovaj samo gleda intetes? Prvo Kiju da ga izvuče iz sela i da mu pomogne fizički i materijalno da uđe na estradu, za Đigaje je mislio da su propali denseri , poznati, ubedio ga njihov kućni prijatelj Gavrić, a još kad mu je Anabela poslala crvene gaće i crna jaja čovek poludeo. Ovu udatu, matoru botoksiranu će iskoristiti zbog evrića. Bit će s njom samo ako mu mamica dozvoli!!!

  • VX

    14. novembar 2019 | 10:39

    Je' l on to radi kao žigolo,žene sa decom ga plaćaju da ih .............

  • Mirko

    14. novembar 2019 | 11:02

    Kratkorocno dobar marketing, dugorocno nista. Nista od Arene, dobro je ako ostane na klubovima i ne dodje do satora. Bitan mu je kes pa m wator ne bi smetao ali bitno mu je i da je neko, a on ce ostati niko tako da ce biti komoleks do zadnjeg daha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA