≫ 

"Slobo, ne smeta mi da se oženiš mojom ženom": Prve reči muža Slobine udate devojke Jelene

- Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, znam samo da se dobro druže - otkrio je Igor

  • 39
Sloba Radanović Jelena Đuričanin Marković

Foto: Privatna arhiva, Nikola Tomić

Biznismen Igor Marković,  muž Jelene Đuričanin Marković, nove devojke pevača Slobodana Radanovića (29) progovorio o odnosu koji trenutno ima sa ženom, ali i o njenoj tajnoj vezi sa popularnim pevačem.

Igor koji živi i radi u inostranstvu, kaže da u potpunosti podržava romansu između njegve supruge i Radanovića jer mu je najbitnije da majka njegove dece bude srećna i ispunjena.

Biznismen je prvo progovorio i trenutnom odnosu koji ima sa suprugom.

Jelena Đuričanin Marković

Jelena Đuričanin Marković, Foto: Instagram/vevericaj

- Jelena i ja odavno nismo zajedno iako smo još uvek zvanično u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to sa kim se viđa - priča Marković koji objašnjava da sa suprugom imam otvoren odnos i da je među prvima saznao da se viđa sa Radanovićem.

- Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, jer je ona majka moje dece i želim joj da bude srećna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, samo znam da se dobro druže - ističe Igor.

Marković je potvrdio da Sloba zajedno sa Jelenom trenutno boravi u Moskvi, gde ona pokušava da izleči zdravstveni problem.

- Da, jesu u Moskvi. Jelena je mene zvala da krenem sa njom u Moskvu, jer tečno govorim ruski. Otputovala je tamo da leči glavobolju - rekao je Jelenin bivši.

Slobodan Sloba Radanović

Sloba Radanović, Foto: Marko Jovanović

Biznismen ističe da je mao priliku i da upozna Slobu, a evo i kakvo mišljenje imao o njemu.

- Upoznali smo se. On je jedan fin i kulturan mladić - sve najlepše govori Igor.

Na pitanje kakva bi bila njegova reakcija kada bi Sloba i Jelena odlučili da svoju vezu krunišu brakom, on kaže:

Pa zašto bi mi to smetalo? Ponoviću, želim joj svu sreću ovog sveta, jer samo srećna žena može biti dobra majka našoj deci - iskreno je ispričao Igor za Informer.

Video: Sloba Radanović: Moja majica i obične pamučne gaćice, ali je bez donjeg veša najbolje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ✌🏻

    14. novembar 2019 | 19:25

    Kao i uvek ON je taj koji moze sve da razresi i postavi onako kako zaista jeste, ali ponavlja se sve isto, on je takav covek (necovek) izdao zenu a nekog drugog, posle je izdao i ljubavnicu, mnoge drugarice (Rialda, itd...) jednostavno je los covek ili neko ko nema svoj jasan stav vec stalno se premislja i menja odluke! Najzalije mi Kije koja ga stvarno voli bez obzira na sve njene gluposti a pravila ih je upravo jer je on takav, a voli ga da ne moze da odustane nikako od njega.

  • Tara

    14. novembar 2019 | 20:00

    Bravo za Igora i Jelenu, tako izgleda razvod kod zrelih i normalnih ljudi, a ne upadanje u stan i napadi nozem u tri ujutru, i iznosenje prljavog vesa i sirenje kleveta na sve strane. Najruznije mi je ovo licemerje Kijinih fanova koji napadaju Slobu zato sto je u vezi, a vezu Kije i Moba, Karica, Cave i njihova putovanja su branili iz sve snage.

  • cica

    14. novembar 2019 | 13:19

    Pa i nije mu zena, vec bivsa zena. I sta ako je sa Slobom? Ne mora da znaci da ce da se vencavaju! Imaju ljudi pravo na da uzivaju i bas ih briga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA