≫ 

Stefan Živojinović prvi put o tome što je Lukas javno vređao njegovu majku Brenu

- Nije prvi put da neko nju tako degutantno pljuje, ona se uvek brani ćutanjem... - rekao je Stefan za Telegraf JETSET

  • 5

Pevač Stefan Živojnović (27) otkrio je da nije zamerio pevaču Aci Lukasu (51) što je javno govorio loše o njegovoj majci pevačici Lepoj Breni (59).  

Stefan za Novu Godinu nastupa u Kasini, a onima koji će novogodišnju noć provesti uz njega obećao je dobru energiju, dobru svirku i lud provod. Živojinović je sa nama podelio situaciju sa jednog nastupa kada je jedna obožavateljka skočila na njega u nameri da ga poljubi u usta.

- Desilo se da je neko skočio na mene na nastupu da me poljubi u usta. "Čekaj, stani, pitaj me!". Nije uspela, trgao sam se, ali je bilo simpatično, smejali smo se - rekao je Stefan za Telegraf JETSET.

Stefan Živojinović

Stefan Živojinović, Foto: ATA Images

Kako uživa da provodi vreme sa malim Aleksandrom, sinom njegovog brata Filipa i snajke Aleksandre, pitali smo pevača da li mu je proradio očinski instinkt.

- Pa nije. Voleo bih da imam decu. Sad mi je primarno da sebe ostvarim u ovom poslu i u još nekim stvarima, u poslovima koje bih voleo da radim. Tek onda bih ja, znaš, nisi opušten u toj porodičnoj sferi, dok neke druge stvari ne postaviš kako treba, tako da, videću - objašnjava Živojinović koji priznaje da mu se udvaraju mnoge kolegnice sa estrade.

- Desi se ponekad, nije to ništa loše. Valja se! Pa branim se, ne dam se ja tako lako - rekoa je pevač.

Stefan Živojinović

Stefan Živojinović, Foto: ATA Images

Stefan tvrdi da na Lukasove reči upućene njgovoj majci gleda hladno, jer nije prvi put a je neko, kako je rekao, degutantno pljuje.

- Nisam, to je sastavni deo ovog posla. To nije prvi put da se tako nešto dešava. I to dobro dođe za nju, jer će onda fanovi da skoče da je brane, nju samo to diže. Nije prvi put da neko nju tako degutantno pljuje, ona se uvek brani ćutanjem i mislim da nju to može da digne još više. I dobro je za posao, ako mogu tako da kažem. Ja to tako hladno gledam, ali iskreno, boli me uvo. Nisam ni trunku emotivan, a da je nešto fizički, smetalo bi mi i intervenisao bih. Ovo joj ovako super dođe, sigurno će raditi više - zaključio je Stefan.

Kompletan razgovor sa Stefanom pogledajte u videu na početku teksta.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA