≫ 

Spektakl u Beogradu: Adil emotivno otvorio koncert, pa najavio još jedan nastup u Sava centru

- Dobro veče, Beograde! Dobro veče, Sava centar! Hvala puno. Nakon dve godine na istom mestu - rekao je Adil nakon što je izveo pesmu "Laku noć"

  • 5

Popularni pevač Adil Maksutović svojim koncertom napravio je pravi spektakl u "Sava centru" i najavio jos jedan nastup za 2. decembar. Poznati muzičar je počeo s pesmom "Laku noć", a nakon prve numere pozdravio je publiku i sa njima podelio radosne vesti.

- Dobro veče, Beograde! Dobro veče, Sava centar! Hvala puno. Nakon dve godine na istom mestu. Puno mi je srce. Moram da vam odam jednu tajnu. Još pre 10 dana sam nagovarao mog menadžera: "'Ajde da otvorimo jos jedan "Sava centar"...Danas mogu slobodno da kazem drugi koncert smo otvorili. 2. decembra ce biti jos jedan Sava Centar!vi muzicari su najveci i anjboalji u turskoj, da ih poz velikim aplauzom - rekao je Adil.

Pevač je zatim otpevao emotivnu baladu "Moje si nebo", a prisutni su pevali u glas, a publika ga je nagradila velikim aplauzom.

Adil Maksutović Adil Maksutović Printskrin: Telegraf

Adil je svojo emocijom zapalio Sava Centar, a prisutni su uzivali u svakoj pesmi.

Na koncertu popularnog pevača uživali su Aleksandra i Filip Živojinović, Melina Džinović, Slađa Alegro, Aleksandra Mladenović, Saša Vidić, Nenad Marinković Gastoz kao i mnogi drugi.

Pre spektakla, Adil je dao izjavio za medije, među kojima je bila i ekipa portala Telegraf.rs. Pevač je rekao da će porodica prisustvovati njegovom koncertu, a zatim je otkrio da li će njegov sin biti s njim na bini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djolence

    14. novembar 2019 | 22:11

    Jel prebio zenu,onako usput?

  • EL...

    14. novembar 2019 | 22:17

    Svaka mu čast . Predivna boja glasa , divne pesme prenosi emocijom , zar ima nešto boljeg na koncertu , gledati i slušati gospodina sa stilom i mikrofonom 👏👏👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA