≫ 

Toni Cetinski uputio emotivne reči supruzi, 5 meseci nakon moždanog udara koji je doživela

- Nakon svega što si prošla, opet si iz svega izašla kao pobednik. Volim te - napisao je Toni supruzi Dudi

  • 2
Toni Cetinski, Dubravka Cetinski Toni Cetinski sa suprugom Dubravkom/Foto: Instagram/tonicetinski

Supruga Tonija Cetinskog i njegova najveća podrška u životu, Dubravka Cetinski, sredinom juna doživela je moždani udar i bila hospitalizovana u Rijeci, a pet meseci kasnije vratila se tamo gde je stala.

Pevačeva lepša polovina ponovo se našla u javnosti i to na jednom istarskom fakultetu, a s obzirom da joj je najveći fan iz prvog reda bio upravo suprug Toni, ponosno je nakon Dubravkinog izlaganja ispisao nekoliko reči.

- Šta da ti kažem, draga moja Duda? Nakon svega što si prošla, opet si iz svega izašla kao pobednik. Gledati taj sjaj u tvojim očima nakon što si se tako zdušno pripremala i tako zabavno prenela sve na studente je nešto neopisivo. Dobrodošla natrag, divno te bilo videti u svom prirodnom zanosu i okruženju baš kao dete u peščaniku svog vrtića.

Toni Cetinski, Dubravka Cetinski Toni i njegova supruga u bolnici, nakon što je doživela moždani udar/Foto: Instagram/tonicetinski

- Tvoj muž je preponosan, da ne može ni prave reči pronaći. Volim te - napisao je uz nekoliko fotografija pevač supruzi, koja posle svega izgleda sjajno.

Video: Toni Cetinski pred koncert: Dubravka nije došla, ali je tu blizu, u hotelu sa otvorenim prozorom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    15. novembar 2019 | 11:21

    Ako je volis zasto imas potrebu da to drygi znaju

  • Dasa

    15. novembar 2019 | 17:59

    Bilo bi lepo da je vise i cesce ovako lepih i neznih izjava ljubavi...svet bi bio Bajka! Zelimo im puno lepih trenutaka na zivotnom putu kao i uspesan oporavak od neuroloske bolesti! Toniju,naravno mnogo novih hitova...koje cemo rado slusati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA