≫ 

"Tri sata sam spavala, tri sata se treznila": Rada Manojlović o prvom pijanstvu - u avionu!

- Naručila sam dve flaše ovina, i na prazan stomak popila naiskap - prisetila se Rada svog prvog iskustva sa alkoholom

  • 10
Gorki Gorky List Foto: ATA Images

Pevačica Rada Manojlović (34) važi za jednu od estradnih zvezda koja nije ljubitelj alkoholnih pića, jer, kako sama ističe, ne podnosi ga baš najbolje. Ipak, jedno iskustvo joj je ostalo urezano u sećanje i toga se sada sa osmehom seća.

- Inače, stvarno ne volim da pijem i znate da sam po tom pitanju jako dosadna, ali desilo se i meni to pijanstvo. Ja sam prosto bila primorana da se napijem, znate kako se kaže - "sila Boga ne moli". Znate već svi tu moju priču da se plašim aviona, i to nikako nisam mogla da prebrodim. Krenem ja tako da se raspitujem šta je najbolje za to i moj menadžer me spoji sa pevačicom Sonjom Mitrović Hani, koja mi je otkrila da postoji jedan dobar lek za spavanje - ispričala je Rada.

- Nisu uspeli da me smire i uspavaju ni bensedini, ni mnogi lekovi uz koje sam sa do tada pokušavala. Teško i naporno je to, kada je, recimo, let do Australije - oči ovolike! 25 sati je vreme leta, a ja sve vreme gledam i čekam da se smirim i nekako uspavam, prosto nije išlo - prisetila se Rada.

Godišnja proslava nedeljnika Story Stori  2019 Priseća se Rada svog prvog pijanstva Foto: ATA Images

Pevačica je ispričala koji savet je dobila od starije i iskusnije koleginice, koji je naravno poslušala.

- Tako je meni Hani rekla: "Postoji jedan lek od kog ćeš sigurno da zaspiš, ali on je kao anestezija, spavaš šest sati sto posto. Samo što kod prave anestezije postoji doktor koji ti prati disanje, a gore u avionu nema ko da te prati i možda se ne probudiš". Ja sam tada rekla dobro, to sve nije baš vredno toga, pa mi je ona dala savet da popijem malo crnog vina - ispričala je Rada.

- E, sad, pošto ja ne pijem, naravno, nikad ništa, tada uzmem i kao najveća klinka, ali baš klinka naručim dve flašice i na prazan stomak popijem naiskap. Naravno, zaspala sam odmah, ali nakon tri sata kada sam se probudila usledio je moj prvi mamurluk i moje prvo pijanstvo na deset hiljada metara. Ne sećam se dobro da li je bio let za Ameriku ili Kanadu, ali znam da sam tri sata spavala i tri sata se treznila. Sećam se da sam se zaključala u toaletu aviona i tu odspavala sat i po vremena. Naravno da su digli uzbunu, jer nisu mogli da me probude. Sećam se da su mi kolege iz "Zvezda Granda" tada rekle: "Da nas nikad više nisi ovako izblamirala i uplašila!" - prisetila se pevačica blama koji je doživela.

Rada Manojlović, Amidži šou Rada Manojlović Foto: A. Nalbantjan

Rada je na kraju istakla da se njen tadašnji dečko Milan Stanković najviše uplašio.

- Pa, šta vi mislite ko se tada najviše uplašio? Pa, Milan. Eto, bilo je nekad, danas se samo pripoveda o tome - kroz smeh je ispričala Rada.

Video: Rada Manojlović vraćena kući iz Švajcarske: Za sve je kriva Noć veštica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA