Oglasila se Balaševićeva ćerka nakon vesti da je "panonski mornar" doživeo infarkt

Jovana Balašević obratila se svojim pratiocima na Instagramu

  • 12
Đorđe Djordje i Jovana  Balasevic Foto: ATA Images, Printskrin: EDU.Tv, SVOJ NA SVOME sa Nenadom Milenkovićem

Čuveni kantautor i pesnik Đorđe Balašević (66), doživeo je infarkt zbog čega je bio primoran da otkaže večerašnji koncert u Kragujevcu, u rasprodatoj "SBB hali Jezero", za koji su karte odavno rasprodate.

Kantautor se trenutno nalazi na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gde je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi.

Oglasila se i Balaševićeva ćerka Jovana na Instagramu, navodeći da se umetnik dobro oseća.

- Da predupredim sve koji će mi postaviti sledeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan i u Kamenici. Hvala svima koji brinu i imaju razumevanje zbog otkazanog koncerta - napisala je Jovana Balašević na Instagramu.

Đorđe Balašević, Jovana Balašević Objava Jovane Balašević/Printskrin: Instagram/lolabalasevic

- Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert... Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerasnji koncert odlaže... Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda...

- Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti... Za koji dan će biti sve sasvim ok, pa nastavljamo... Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo - navedeno je u saopštenju kuće Balbelo, menadžmenta Đorđa Balaševića.

Video: Aleksa Balašević o odrastanju u poznatoj porodici, rvanju i napadima na oca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    15. novembar 2019 | 15:27

    Dragi Balasevici, hvala na vesti,to postujem veoma. DJjoletu zelim brzi oporavak.Djole, okruzen si ogromnom ljubavlju,bori se i bavi se sportom sa tvojom predivnom Oljom,zato ti je bog dao da te motivise na sport i zivot. na neki nacin ti si imao veliki uticaj na moju kreativnosti i vaspitanje ,ma koliko da to deluje apstraktno.mi smo ti i ti si mi . volimo te ,ako ti je to podrska

  • CHE

    15. novembar 2019 | 17:50

    SVU SREĆU I NA NOGE LAGANE BRZO. LEGENDO. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  • нс

    15. novembar 2019 | 16:50

    Свако добро Балашевићу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA