Milica Pavlović se ludo provodila u društvu srpskog glumačkog "krema"

Pevačica je svojom energijom atmosferu dovela do usijanja

  • 2

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović (28) poslednjih meseci se povukla u ilegalu i u tajnosti sa svojim timom saradnika vredno radi na svom četvrtom studijskom albumu i ujedno priprema velika iznenadjenja za publiku.

Međutim, jedan gradski događaj uspeo je da mladu zvezdu "izvuče" iz muzičkog studia, i da u društvu prijatelja poseti jedan beogradski lokal, gde nije odolela da se lati mikrofona i zapeva neke od vanvremenskih hitova.

Milica Pavlović

Milica Pavlović Foto: Privatna arhiva

U pomenutom restoranu se okupio i krem de la krem srpske glumačke scene poput Svetlane Bojković, Mime Karadžića, Nataše Ninković, Branka Pujić, Neleta Karajlića. Mlada pevačica zapevala je hitove svojih starijih koleginica Maje Odžaklijevske, Olivera Mandića, Zorice Brunclik i Dina Dvornika.

Milica Pavlović

Svetlana Ceca Bojković i Milica Pavlović Foto: Privatna arhiva

Sudeci po atmosferi i energiji koja se da primetiti u video klipovima iz restorana Milica je svojom energijom napravila ludnicu i provod za pamcenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kosmos

    15. novembar 2019 | 23:17

    I sta ti glumci se zale, non stop piju i jedu, hteli bi da budu placeni ko deniro i pacino. Dosta im je i to sto zaradjuju opet bolje zive od 90% ljudi u srbiji!!

  • Ja sam Ja

    16. novembar 2019 | 17:10

    Milica malo izgleda kao milion dolara, a malo kao prosjak...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA