• 14

Jelena se sa 3 reči oprostila od preminule devojčice Sofije Nakić

Jelena je pre mesec dana za Telegraf rekla da će sav honorar od nastupa za doček Nove godine proslediti za Sofijino lečenje

  • 14

Jelena Karleuša (41) oprostila se od preminule devojčice Sofije Nakić (16), koja je bolovala od sarkoma vezivnog tkiva.

Mala Sofija preminula je prethodne noći u grčkoj bolnici, pošto njeno namučeno telo nije izdržalo terapije, iako se ona hrabro borila protiv dečjeg raka.

- Mirno spavaj, Sofija - napisala je Jelena na Instagramu, uz devojčicinu crno belu fotografiju.

Podsetimo, Jelena je pre mesec dana za Telegraf rekla da će sav honorar od nastupa za doček Nove godine proslediti za Sofijino lečenje. Nakon toga usledile su lepe vesti - lekari su rekli da Sofija može da dođe u Atinu na terapije, a doneli su odluku i da isto ne naplate.

Sofija Nakić Jelena Karleuša

Jelenina objava, Foto: Instagram, Facebook/Maja Kostovic

Sofijin otac se nedavno i javno zahvalio Jeleni na podršci.

- Bojan, njen otac, hitno je otputovao za Atinu. Sačekala je svog tatu da dođe da je poljubi još jednom i otišla na neko bolje mesto. Nije se budila. Jednostavno je bila nejaka da izdrži terapije, a tumor je pritiskao mozak - ispričala je za naš sajt Maja Kostović, prijateljica Sofijine porodice koja je bila i admin grupe "Sa Sofijom do pobede".

Podsetimo, ovoj devojčici sarkom je dijagnostikovan juna 2018. godine i od tada Sofija nije mogla normalno da jede i stalno je bila u jakim bolovima.

VIDEO: Jelena Karleuša ceo honorar od Nove godine daje za lečenje bolesne devojčice

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Branka

    Stvarno zu zenu ne ostavljaju na miru,ona je i bez toga U medijama vec jako dugo,javna licnost.Ne razumem zlonamerne komentare

  • živi do.......

    Dace novac od novogodisnje zarade, koja glupost.

  • Boban

    A šta ona ima da se oprašta od nje? Da je nije mozda poznavala? Ova izkompleksirana koristi svaku šansi, koliko god to bilo neukusno, da se dokopa medija. Bedno!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima