≫ 

Sestra Ksenije Pajčin više nije dete: Lepa Mia je porasla i svi pričaju da je prava bomba!

  • 16
Mia Pajčin Mia Pajčin, Foto: Instagram/pajcin_m1a

Ksenija Pajčin tragično je stradala 16. marta 2010. godine, kada ju je ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom i sebi presudio.

Lepa Ksenija iza sebe je ostavila roditelje, sestru, prijatelje, pesme i brojne uspomene po kojima je pamte. O njenoj mlađoj sestri Miji pisalo se više puta, a lepa Mia rekla da je Ksenija plenila dobrotom i lepotom.

Mia Pajčin Mia Pajčin, Foto: Instagram/pajcin_m1a

- Ksenija je bila veoma energična osoba, koja je mogla sve da uradi. Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom - rekla je Mia jednom prilikom.

Mia je danas prava lepotica koja možda i liči na Kseniju. Ono što je primetno jeste da je prirodno lepa, zgodna i da je vrlo društvena.

Mia Pajčin Mia Pajčin, Foto: Instagram/pajcin_m1a

- Mnogo sam je volela i divila joj se. Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Pored toga, volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da ja tako ne završim... Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa - rekla je navodno jednom prilikom Mia Pajčin.

Mia Pajčin Mia Pajčin, Foto: Instagram/pajcin_m1a

- Bar na jedan tren da večnost bude... Svakim danom sve više nedostaješ! Ali što bi ti rekla - Ksenija je tu - napisala je Mia 3. decembra 2018. godine, kada bi Ksenija napunila 41 godinu.

Mia je u martu ove godine sa ocem Milošem posetila Ksenijin grob.

VIDEO: Karamela o Kseniji Pajčin: "Nije se pojavila osoba koja može da je zameni"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    16. novembar 2019 | 16:39

    Ma kakvi nije pokojnoj Kseniji ni doci nemojte je dzabe favorizovati samo zato sto je Ksenijina polusestra...

  • majalena

    16. novembar 2019 | 18:47

    Ne lupajte.Nije Kseniji ni do koljena.

  • Ivana

    16. novembar 2019 | 19:47

    Sto ste takvi ,cura je lepa i bez trunke sminke .Kad neke poznate face objave slike ,navodno nenasminkane, a ono obrve iscrtane ,botoks,hluloron ,maskara ...e to je fuj .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA