≫ 

Karleuša u vrućem izdanju, kao žena zmija! Verovali ili ne, kombinacija na njoj košta 161 evro

Karleuša je ponovo pozirala u smeloj i provokativnoj kombinaciji

  • 17
Jelena Karleuša Jelena Karleuša/Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša je i ovaj put je bila hrabra da obuče smelu i provokativnu kombinaciju u skladu sa najnovijim trendovima, koju samo ona može izneti.

Malo koja naša zvezda bi se odvažila na najnoviji svetski modni trend, ali to nije slučaj sa Karleušom. Ona je uvek spremna na još veću modnu provokaciju, zbog čega i jeste jedna od najbolje odevenih javnih ličnosti na našim prostorima.

Ovaj put, Jelena je objavila fotografije na kojima ima top, pantalone i čizme u printu zmijske kože, a ono što posebno privlači pažnju jeste njen bujni dekolte, s obzirom na to da je gornji deo ove kombinacije kao bikini.

Na jednoj fotografiji je uhvaćena dok hoda, a na drugoj je čučnula i u prvi plan stavila seksi, zategnutu pozadinu.

- Dečko, ne zovi me anđele - napisala je Jelena u opisu fotografije sa emotikonom u obliku zmije.

Jelena Karleuša Jelena Karleuša/Foto: Instagram/karleusastar

Kako smo pronašli na Instagram profilu JKs Look Book na kojem su istaknute cene Jeleninih odevnih predmeta, ova kombinacija košta svega 161 eur. Bikini top je 35 evra, pantalone 49 evra, a čizme su 77 evra. 

S obzirom da je Karleuša neko ko izuzetno ulaže u svoj izgled i troši velike svote novca na garderobu, kako za scenske kostime, tako i privatno, te prati svetske modne trendove, ali i diktira nove, ovo je pravi dokaz da i one pristupačnije stvari može izneti tako kao da koštaju stotine i hiljade evra.

Video: Karleuši smo dali 60 sekundi da se obuče od glave do pete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA