≫ 

"Biću najveća plačljivica ikada": Nataša se rasplakala usred emisije i tražila da prekinu snimanje

- Ja ću sada biti najveća plačljivica ikada... Stvarno niste normalni - izjavila je Nataša kroz suze

  • 14
Nataša Bekvalac Printskrin: Youtube/Glamur TV HAPPY

Nataša Bekvalac rasplakala se u emisiji "Glamur Specijal", a ovim prizorom su mnogi bili zatečeni budući da se isto to dogodilo u emisiji "Amidži šou" pre osam godina, nakon razvoda od Danila Ikodinovića.

Ovaj put Nataša nije plakala zbog ljubavi prema partneru, već zbog emocija prema svojim ćerkama, starijoj Hani i mlađoj Katji.

Ekipa emisije pripremila je pevačici prilog iznenađenja u vidu videa o odrastanju njenih ćerki, napravljen na osnovu njenih objava na društvenim mrežama i u kombinaciji sa dečjom pesmicom. Nataša je poznata kao neko ko je emotivan i posebno osetljiv na ćerke, pa je zatražila i da prekinu emisiju, ali se to nije dogodilo.

- Ja ću sada biti najveća plačljivica ikada... Stvarno niste normalni - izjavila je Nataša u suzama nakon odgledanog priloga.

Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac/Printskrin: Youtube/Glamur TV HAPPY

- Imala sam dugo tu teoriju da treba da ih zaštitim od svega, a onda sam shvatila da grešim. Posebno se to odrazilo na Hanu, jer sam osećala preteranu potrebu za zaštitom, a onda je i Danilo to isto radio. Baš je ljubimica u porodici. Posle sam shvatila da to nije dobar način. Decu treba pustiti da se upoznaju sa svetom onakvim kakav on jeste. Naravno da si kao roditelj uvek tu da zaštitiš dete, ali univerzum jako dobro radi stvari za nas. Oslobodila sam se tog straha za decu, iako i danas ponekad brinem kad Hana izađe da li je sve u redu, ali nisam više opterećena. Zato sam više relaksirana, pa i njima prenosim tu energiju - ispričala je Bekvalčeva.

Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac/Printskrin: Youtube/Glamur TV HAPPY

- Nisam ja drugačija od većine majki. Ja sam vrlo slična svakoj. A svaka majka zna šta bi uradila za svoje dete... - jedva je izgovorila pevačica.

- Da uzmete snimke bilo koje mame, a pogotovo u situaciji u kojoj sam ja, a u toj specifičnoj situaciji sam godinu i po dana, verujem da bi svako ko je emotivno zdrava osoba reagovao na ovaj način. Moje suze nemaju veze sa tugom. Ovo je nešto na šta sam najosetljivija! Osetljiva sam kada na video-volu vidim Katju pred nastup, naravno da mi nije svejedno, a posebno u situaciji gde sam ja sa njima sama - ispričala je Nataša u emisiji.

Pogledajte ovu situaciju na snimku od 27:50:

Video: Nataša Bekvalac: Posle ljubavi i razvoda, nema pobednika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realisticStory

    18. novembar 2019 | 12:20

    Haahhaha sto sad, da ne fali para? Muzeva? Pesama? Letovanja? Sta trebas sad, jer se pojavljujes u novinama samo kad ti treba nesto, uglavnom trazis muza ili kukas za pare a zivis daleko daleko DALEKO iznad prosecnog bogatog coveka u Srbiji a i u okruzenju.... sramota me sto smo iz istog grada, barbiko novosadska...haha

  • C

    18. novembar 2019 | 10:50

    Citam komentare i ne verujem, kako ste zatucani ljudi. Pa Dzenifer Lopez ima 4 braka iza sebe, sad ce se udati 5. put, i nju niko ne dira, ne proziva, svako zivi svoj zivot. A vi navalili Natasa, pa natasa, pa sta?! Gledajte malo svoje dvoriste!

  • Ruja

    18. novembar 2019 | 09:44

    I onda svi ludi samo ona dobra,verna i postena....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA