≫ 

Slavlje do zore uz vatromet! Veljko proslavio momačko veče, Ceca pevala na stolu

Sedam dana pre ženidbe, Veljko je proslavio svoje momačko veče u vili na Dedinju

  • 22

Veljko Ražnatović ženi se u nedelju, 24. novembra, a sinoć je u vili na Dedinju proslavio momačko veče. 

Nakon što je njegova buduća supruga Bogdana Rodić, sa kojom Veljko čeka i dete, u sredu proslavila devojačko veče u limuzini i potom u vili sa prijateljicama i sestrama, ali i sa Anastasijom, i Ražnatović je slavio do zore - ali u porodičnoj vili u kojoj će i živeti nakon sklapanja braka sa Bogdanom.

Veselje je trajalo do zore, u kući je bilo mnoštvo Veljkovih prijatelja, a slavlje nije propustila ni mama Ceca, koja je nekoliko sati ranije tog dana doputovala sa Anastasijom iz Beča, gde je u subotu imala zakazan nastup. Na Bogdaninoj devojačkoj večeri folk zvezda nije bila, ali zato je sinoć sve nadoknadila, u potpuno opuštenom izdanju.

Ceca i Veljko Ražnatović

Ceca i Veljko pevaju na stolu/Printskrin: Instagram/ljubanvidovichofman3157

U jednom trenutku i Veljko i Ceca su se našli zajedno na stolu, pevali i đuskali, a pevačicu su obasule emocije zbog ženidbe sina. Najglasnije je bilo uz njene hitove "Gore od ljubavi", "Hiljadu razloga", "Nagovori" i "Ličiš na moga oca"...

Usledio je i ogroman vatromet ispred vile, a slavlje je trajalo do jutra. Snimak sa momačke večeri pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA