≫ 

Oglasio se Marko Miljković nakon što je isplivala "njegova" prepiska sa poznatom manekenkom

-"Šamar" su dobili oni koji su zaslužili... - poručio je Miljković

  • 23
Marko Miljković, aerodrom Foto: ATA Images

Marko Miljković (35) oglasio se na svom Instagram profilu, nakon što je neko pokušao da mu napravi zvrčku sa devojkom Lunom Đogani, spajajući ga sa poznatom srpskom manekenkom Bojanom Krsmanović (27).

Anti fanovi napravili su Markov lažni profil i montirali prepisku na kojoj je ispalo da Miljković spopada Bojanu, dok svoju dveojku Lunu ponižava.

Miljković nije ostao imun na nečiji pokušaj da njemu i Luni pomrsi konce, pa je poručio da će ukoliko ponovo bude žrtva krađe identiteta ozbiljno reagovati.

Marko Miljković Markova objava na Instagramu, Printskrin: Instagram/marko.miljkovic

- Ovaj put se neću baviti nebitnjakovićima koji plasiraju laži, pritom koriste moj lažni identitet... "Šamar" su dobili oni koji su zaslužili... Budite sigurni da ću sledeći pokušaj krađe identiteta na Internetu ozbiljno sankcionisatinapisao je Miljković.

Video: Luna izbacila dekolte, Marko priznao: Još se nisam navikao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    18. novembar 2019 | 23:35

    Najveci trac bi bio da se Marko zaljubio u Kiju i dopisuju se Luni iza ledja.To bi bilo za Kijevce vrh vrhova ,zar ne ? Ovo je bez zelje da nekome dajem ideje .

  • Epilog epiloga

    18. novembar 2019 | 23:04

    Da ponovim komentar: Evo, sve je razjašnjeno. Dan pre sramne objave, Pavlinjo je držao svoj lajv. Na njegovom lajvu, neka likuša sa detelinom kao svojim obležjem ( zna se ko je to) je najavila ovu spletku za sutra na portalima. Ko ne veruje, neka nađe na Pavlovom ig. Radi se o nekoj boboseratorki, kako ih inače zovu na društvenim mrežama. To je ta kuhinja. Znači toliko glupava spletka da zauzimaju prvo mesto o istoriji svih gluposti. Nadam se da će Marko nešto preduzeti preko institucija sistema. Jer - ti fanatici neće stati.

  • Mirjana

    18. novembar 2019 | 19:28

    Naravno da nije tačno. Pa zar bi devojka koju zovu srpska Sindi Kraford bila sa Miljkovićem? Ne bi me čudilo da je on tu informaciju plasirao, to mi tako liči na njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA