Dušica Jakovljević ima tetovažu sa tajnim značenjem, a evo zašto je podseća na prolaznost života

- To je brod od papira, koji me uvek podseti na prolaznost života, na to koliko jedna poplava može da napravi ozbiljan potop - napisala je Dušica

  • 3
Dušica Jakovljević

Foto: Nikola Tomić

Popularna voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je da njena tetovaža na levoj ruci, brodić od papira, ima za nju posebno žnaćenje, ali i da je podseća na prolaznost života.

Voditeljka je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila značenje svoje tetovaže, ali i poslala snažnu porkuku koja će vas naterati da se poverujete da zapravo možete sve!

- Jedna od tetovaža koje za mene imaju najjače značenje jeste ova na mojoj levoj ruci... To je brod od papira, koji me uvek podseti na prolaznost života, na to koliko jedna poplava može da napravi ozbiljan potop. Jedna suza može da izazove bujicu. Jedna kap da prelije času. I to se desava. I to je život. Neke poplave dolaze kao opomene, a neke da nas nauče da plivamo... Što se mene tiče, ja se spremam da preplivam okean! Mojim krhkim brodom od papira, koji je jači od mnogih naizgled prekookeanskih... - napisala je voditeljka.

Dušica Jakovljević

Objava Dušice Jakovljević, Printskrin: Instagram/dusicajakovljevic

Inače, Dušica je ljubitelj tetovaža i ima ih nekoliko, a kako "papirni brodić" ima posebno značenje, ne sumnjamo da i druge tetovaže imaju svoju priču.

Video: Dušica Jakovljević: U mom ormaru dominira crna čipka...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA