≫ 

"Pratila ga je, bila je u stanju da ga satima čeka ispred kuće": Tara Simov uhodila muškarca

- Tara je više od pola godine bila opsednuta jendim momkom, jer je bila nenormalno zaljubljena u njega - rekla je manekenkina drugarica

  • 3
Tara simov Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Rijaliti učesnica Tara Simov pre nekoliko godina bila je ludo zaljubljena i opsednuta jednim muškarcem, a kako je želela da pridobije njegovu pažnju, radila je sve da ga osvoji

Međutim, manekenkina drugrica ispričala je da je pomenuti dečko ostao imun na Traino udvaranje, jer mu se njeno ponašanje nije dopalo, a u to vreme bio je i u ljubavnoj vezi sa drugom devojkom.

- Tara je više od pola godine bila opsednuta jednim dečkom jer je bila nenormalno zaljubljena u njega. Pratila ga je i bila u stanju satima da čeka ispred njegove kuće ili klubova, gde bi se, kad on naiđe, slučajno našla ispred njega i razmenila par reči sa njim. To bije učinilo neopisivo srećnom. Nas nekoliko je znalo da joj je mnogo stalo do njega, pa smo joj ponekad pravile društvo dok ga je jurila - rekla je Tarina drugarica.

Tara Simov Tara Simov, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Tara je bila uporna u tome da osvoji dečka kojoj joj se dopao, pa ga je pratila u svakom trenutku.

- Zvala ga je sa 100 brojeva i skrivala identifikaciju, a uz to mu je slala poruke sa društvenih mreža i SMS poruke. Ni za pola tih poruka on sigurno nije znao da mu ih je Tara poslala, ali je znao da je luda i da ga želi. Mi sa njim imamo neke zajedničke drugove, pa se i preko njih Tara raspitivala o njegovom kretanju. Pratila ga je na društvenim mrežama i ludela kad ga vidi sa svojom dveojkom. Odahnulaje kad su raskinuli, ali je on brzo našao novu devojku i onda je šizela i od nje - ispričala je manekenkina bliska prijateljica.

Dečko je primetio Tarino udvaranje, ali je ubrzo počelo da mu smeta njeno uhođenje. Trudio da bude kulturan i da se prema njoj ponaša sa poštovanjem kao i prema drugim devojkama bez obzira na njenu opsednutost njim.

Video: Ivu i Taru razdvajali i Tomović i obezbeđenje!

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA