• 13

Ana Bekuta otkriva detalje burnog života: Pevačica donela odluku - piše knjigu

Nepoznati detalji, uspešna karijera, ali i put koji je morala da prođe da bi stigla do zvezdanog neba, detaljno će biti opisani u knjizi

  • 13

Pevačica Ana Bekuta (60) u svom stanu napravila je kutak za posao, malu kancelariju. Tu zakazuje sastanke, koncerte, a ono što je najzanimljivije je to da pevačica piše memoare.

Naime, Bekuta je svoj život rešila da pretoči u tekst, a u miru svog doma svoje misli i iskustvo ispisuje u svojoj knjizi.

Upravo mi je menadžer javio ove divne vesti i vrlo sam srećna što ću se družiti dva puta sa beogradskom publikom. Evo, danas sam u svom domu, odmaram, jer sam ovih dana imala baš žestoki tempo - rekla je Bekuta.

Ana Bekuta

Ana Bekuta Foto: Privatna arhiva

Bekuta je prvi koncert u Sava Centru rasprodala, a drugi koncert zakazala je za 29. decembar.

Video: Bekuta sa horom zapocela koncert

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dj

    Kakav sentis daje savet kako ziveti sa ozenjenim covekom kako ostaviti dacu da drugi brinu o njemu sta poucno kako ja nevinasce pa ni u 60 nisi

  • Marija00

    Kad mogu ove sto su isle od kreveta do kreveta pa stigle do zvezdanog neba.Nesto razmisljam pa i ja bi mogla da napisem knjigu, kako sam odrastala moje cetvoro dece ,izbeglistvo pa svasta jos po nesto.

  • YYY

    O čemu ćeš ti da pišeš:kako si rodila sa 15g. kako si ostavila dete ,kako si jurcala po belom svetu,kako si preotela onog balvana koji se nije ni razveo kao čovek.Čemu ćeš ti naučiti našu decu.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima