Jelena Rozga u vezi sa 12 godina mlađim Beograđaninom!

Lepa hrvatska pevačica krije novu ljubav kao zmija noge

  • 2
Jelena Rozga

Jelena Rozga, Foto: ATA Images

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pevačica Jelena Rozga (42) navodno od letos uživa u vezi sa 12 godina mlađim dečkom iz Beograda. Ona važi za jednu od medijskih ličnosti koja svoj ljubavni život vešto krije pa tako ni o ovoj vezi ne želi da priča u javnosti, a kako se navodi pored njega je neizmerno srećna.

Naime, reč je o Beograđaninu koji se bavi konsaltingom, a kog je Rozga upoznala letos preko zajedničkih prijatelja, prenosi Story.

Upoznali su se na jednom beogradskom događaju i na prvi pogled dopali se jedno drugom.

- Razlika od 12 godina ne pravi im nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Posle Stjepana Hausera, koji je prema njoj bio loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost - naveo je izvor.

Jelena Rozga

Jelena Rozga Foto: Promo

- Jelena ne želi da izgubi privatnost i sreću koju pored tog dečka ima. Odmah na početku ga je zamolila da ni po koju cenu ne otkriva da je s njom. Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vreme neće biti spremna da javno istupi i kaže da je zaljubljena u toliko mlađeg muškarca. Ipak, planiraju zajedničku budućnost i pitanje je dana kada će morati da obelodane vezu - ispričao je izvor.

Jelena Rozga, nastup, Kazina

Jelena Rozga, Foto: ATA Images

Podsetimo, Rozga je pre dve godine stavila tačku na srećnu vezu sa muzičarem Stjepanom Hauserom. Iako su im mnogi predviđali brak i porodicu, veza među njima nije opstala.

- Svaki dan je novi početak, svaki dan je nova prilika za život, za ljubav, za druženje s prijateljima, za obavljanje svega što vas veseli. Ja tako živim- izjavila je tada pevačica.

Video: Rozga sa jednom rečju odgovorila da li joj je bivši čestitao rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    20. novembar 2019 | 19:31

    Zna li ona naći nekog svojih godina? Da li stvarno misli da će sa toliko mlađim stvarati porodicu? Možda, na kratke staze.

  • Miki

    21. novembar 2019 | 13:56

    Stare Hrvatice se uvaljuju Srbima, kad im polako odlazi voz. Ma da se za Rozgu prica da voli zenske, mozda je nasla Beogradjanku :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA