≫ 

Cunetove ćerke ispunile poslednju očevu želju

- Ovim albumom smo Nataša i ja trajno ovekovečile ispunjenje očeve želje i s radošću ćemo je podeliti sa svima - istakla je Katarina

  • 2
Predrag Cune Gojković

Predrag Cune Gojković, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ćerke Predraga Cuneta Gojkovića, glumica Katarina Gojković i njena sestra Nataša, predstavile su svoj album "Ko lepi san" u Klubu RTS-a.

- Reč je o neobičnom umetničkom eksperimentu, koji u sferi muzičkih izdanja predstavlja jedinstven pionirski poduhvat. Ovim albumom smo Nataša i ja trajno ovekovečile ispunjenje očeve želje i s radošću ćemo je podeliti sa svima - svima koji slave život i ljubav, u svim njenim oblicima i cene značaj muzike za kvalitet naših života - istakla je Katarina.

Projekat "Ko lepi san" potekao je od novosadskog advokata Vladimira Vave Horovica, koji je bio veliki prijatelj Predraga Cuneta Gojkovića.

Jednom prilikom, Cune mu je rekao da ima neostvarenu želju da snimi muziku sa svojim kćerkama Natašom i Katarinom, a ovim albumom želja mu je konačno i ispunjena.

VIDEO: Kako je Gru proveo poslednjih 48 sati

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    21. novembar 2019 | 16:10

    Lepo. Cune je bio veliki pevač, gospodin u pravom smislu i ostavio je u muzici neizbrisiv trag. Ćerke to znaju i zato su mu ispunile ovu želju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA