Otkazan koncert Enrikea Iglesijasa u Zagrebu: Organizator prevario i pokrao pevača i njegov tim

Koncert slavnog španskog zavodnika trebalo je da bude održan 1. decembra

  • 2
Enrique Iglesias

Foto: Profimedia

Koncert Enrikea Iglesijasa (44) u Zagrebu koji je trebalo da bude održan 1. decembra u Areni je otkazan, a razlog su navodno problemi u organizaciji.

Nedavno je sajt za prodaju karata za Enrikeov koncert u Zagrebu obustavila prodaju, a kako stani mediji javljaju, koncert je otkazan zajedno sa onim koji su najavljeni u Litvaniji i Belorusiji. Navodno organizator nije ispoštovao svoje ugovorne obaveze.

- Zbog svega toga nemoguće je napraviti šou koji fanovi zaslužuju - stoji u objašnjenju.

Enrique Iglesias

Enrike Iglesijas/Foto: Profimedia

- Koncert Enrikea Iglesijasa, koji je trebao biti održan 1.12.2019. u Areni Zagreb, otkazan je zbog neispunjenja ugovornih obveza organizatora prema izvođaču. Pored koncerta u Zagrebu, otkazani su još koncerti Enrikea Iglesijasa u Minsku i Rigi u organizaciji istog organizatora. Organizator je iz Bugarske, a Eventim je kao posrednik prodavao ulaznice u ime i za račun tog organizatora. Iako još uvek prikupljamo informacije od organizatora i izvođača, verujemo da ćemo danas moći obaviti informaciju o otkazivanju koncerta na našoj web stranici s uputstvima za kupce - objasnila je Antonija Nikšić iz hrvatskog Eventima za 24sata.hr.

Organizator ArtBG navodno je prevario obožavaoce za novac, promovišući koncerte bez plaćanja Iglesijasu i njegovom timu. Iz tima slavnog pevača poručuju da će organizovati nove datume koncerata na sličnim lokacijama.

Enrike Iglesijas

Enrike Iglesijas/Foto: AP/Tanjug

Osim kao organizator Enrikeovog koncerta, ArtBG se predstavljao i kao lokalni promoter i za druge umetnike uz najave koncerata Brajana Adamsa, Malume i Hosea Karerasa. Lažni organizator radio je s partnerima, te uzeo novac i otišao. Nisu bile isplaćene ni hale niti umetnici. Priča se da je ekipa ArtBG uzela milion evra od zarade prilikom pretprodaje ulaznica.

Podsećamo, latino zavodnik Enrike Iglesijas održao je spektakularan koncert u beogradskoj Areni 10. maja 2016. godine, u okviru turneje "Sex and Love". Pre toga pevao je u Beogradu sedam godina ranije.

Video: Kako su Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova uspeli da sačuvaju svoju ljubav 17 godina?

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA