≫ 

Sin Snežane Đurišić ponovo na slobodi: Izašao iz zatvora posle tri meseca

Pevačicin sin priveden je u avgustu ove godine, nakon čega je ubrzo bio i uhapšen

  • 7

Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, izašao je iz zatvora nakon što je tri meseca proveo iza rešetaka zbog sumnje da je opljačkao porodičnu kuću u Jajincima, ali i pretio majci.

Snežanin sin izašao je iz zatvora u petak, a uhapšen je u avgustu ove godine. Pevačica je tada policiji prijavila da je doživela nasilje i da je dobila preteće SMS poruke od sina. Gvozdenoviću je određen pritvor do 30 dana pod teretom za razbojništvo, pljačke i ugrožavanje bezbednosti, a sudija je donela odluku da tri meseca mora provesti u zatvoru.

Kako sada tvrdi sagovornik, Marko je rešio da život promeni iz korena i više ne stvara probleme porodici.

Snežana Đurišić Snežana Đurišić/Foto: Nikola Tomić

- Shvatio je da je sebi najveći neprijatelj i da je radio stvari zbog kojih se stidi. On je proživeo težak period, ali sada je okrenuo novi list. Snežana mu je pružila još jednu šansu i sada su u odličnim odnosima. Marko se po izlasku iz zatvora posvetio deci i samo želi da radi i da bude sin za primer. Pevačica je dala sve od sebe da mu pomogne i nikada nije digla ruke od njega, jer je verovala da će se promeniti - ispričao je izvor.

Marko Gvozdenovic, Gvozdenović, sin Snežane Đurišić Marko Gvozdenović/Foto: Facebook

Sin Snežane Đurišić ima burnu prošlost. Prošle godine je pobegao iz bolnice za odvikavanje od alkohola, a sa majkom godinama nije bio u dobrim odnosima. Tvrdio je da se odrekao kuće u njenu korist i da je ostao na ulici. Već je odlužio četiri i po godine zatvorske kazne nakon što je u alkoholisanom stanju izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula njegova tadašnja devojka.

Video: Snežana Đurišić o Vanji i o svadbi: Slobodna sam žena, nemam šta da krijem

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eki

    21. novembar 2019 | 01:01

    U ovoj zemlji u zatvor mozes da udes..izades...kako hoces...

  • ☁☁☁

    21. novembar 2019 | 02:23

    Fina neka porodica.

  • Dasa

    21. novembar 2019 | 07:48

    Krajnje je vreme da se smiri,dozove pameti,sazre za neke stvari...i prestane da bruka i sebe i porodicu i uspesnu majku! Mi mu od srca zelimo da u tome uspe...! Prethodno neka ode do crkve i pomoli se Bogu za Njegovu pomoc!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA