≫ 

Haris Džinović 25. decembra u Sava centru: Pripremam veliki izazov i merak

Tradicionalni decembarski koncert biće i ove godine veliki spektakl za publiku

  • 2

Tradicionalni koncert legendarnog muzičara Harisa Džinovića u Sava centru, koji će ove godine održati 25. decembra, po mišljenju mnogih uvek je najbolja uvertira u najluđu noć. Zato "kralj meraka", kako su fanovi prozvali ovog vrsnog pevača, i ove godine priprema muzički spektakl za publiku.

- U Sava centar svake godine ulazim sa novogodišnjim raspoloženjem svakog decembra. Pevanje, publika, scena i ambijent su za mene veliki izazov i merak, ali se na prvom mestu trudim da ugodim svojoj publici - kaže Haris i objašnjava kako se priprema za nastup.

- Pred svaki koncert imam veliku odgovornost i više se brinem o perifernim stvarima nego o samom pevanju, jer na to mogu da utičem sam, a na ostale okolnosti kao što su tehnika, scena, rasveta, ozvučenje, ne mogu u svakom trenutku direktno da reagujem - ističe muzičar i otkriva kako mu svaki put polazi za rukom da održi sjajnu žurku svaki minut svog koncerta.

Koncert Haris Dzinovic

Haris Džinović/Foto: A. Nalbantjan

- Odavno sam napravio svoj repertoar, tako da blage izmene jesu moguće i dešavaju se, ali fundament ostaje isti. Redosled repertoara je od velikog značaja i za publiku i za mene jer pravi kontinuitet i sjajnu atmosferu. Verujte mi da ja čak i nemam svoju najdražu pesmu, a od atmosfere zavisi koja mi je je malo interesantnija u datom trenutku - iskren je muzičar, ali i misteriozan povodom iznenađenja koje priprema za koncert.

- Pripremam nešto novo i nadam se da ću uspeti da stignem. Uvek sam perfekcionista u radu i imam običaj da komplikujem dok ne dovedem pesmu do nivoa koji želim pa to ponekad ode u nedogled, ali verujem da ću stići - zaključuje Džinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    21. novembar 2019 | 11:46

    Zar se ovaj sa ženom jos nije vratio u svoju mahalu ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA