≫ 

Umrla žena fudbalera Spasojevića, pevač koji im je bio kum objavio poruku koja kida srce!

- Ti si unela radost i dala više od života mom kumu-bratu. Dao bih svoj samo da im ne skidamo osmeh sa lica - napisao je Danijel

  • 5
Danijel Alibabić Danijel Alibabić, Foto: Instagram/danijelalibabic

Blogerka Lelhy Spasojević, supruga fudbalera Ilije Spasojevića, preminula je nakon kratke i teške bolesti u indonezijskoj bolnici.

Pevač Danijel Alibabić (31) kum je njenom mužu Iliji, a zbog poruke koju je objavio, u kojoj se oprašta od Lelhy, mnogima su krenule suze na oči.

- Ne volim da delim svoje emocije sa drugim ljudima niti da ih opterećujem istim, ali ti zaslužuješ da napišem sve što osećam sada. A osećam neizmernu tugu što si otišla, puna života i ljubavi prema mom kumu i kumićima. Osećam bes jer ako je postojao savršen i skladan par, onda ste to bili ti i moj kum, par koji diše kao jedno i živi za osmeh ovog drugog - počeo je Danijel.

Danijel Alibabić, Ilija Spasojević Ilija i Leti, i Danijelova potresna poruka desno, Printskrin: Instagram/danijel_alibabic

- Osećam brigu, jer mojim malim pilićima neće moći da se objasni zašto njihove mame više nema. Mame koja nije imala dadilje, pomoćnice... Mame koja je bdila nad njima, kuvala za njih, disala za njih. Postoje te neke sudbine sa kojim ne mogu i ne želim da se pomirim. Ti si unela radost i dala više od života mom kumu-bratu. Dao bih svoj samo da im ne skidamo osmeh sa lica. Teško je. Obećavam ti da ću zauvek biti uz njih, putuj mirno i čekaj nas. Ponovo ćemo biti svi na okupu. Hvala ti! Počivaj u miru kumo moja voljena - napisao je Danijel.

Lelhy Spasojević Lelhy Spasojević, Foto: Instagram

Ilija ima 32 godine, reprezentativac je Indonezije od 2011. godine i nosi dres Balija. Tu je i upoznao suprugu sa kojom je u braku dobio dvoje dece - sina Dragana i ćerku Irinu.

Svetski mediji preneli su vest o smrti lepe Leti, a koliko ju je Ilija voleo govori i činjenica da ni za mnogo veće pare nije želeo da napusti Indoneziju i ligu u kojoj igra, pa je zbog žene odučio da zaigra za reprezentaciju Indonezije čiji je državljanstvo i dobio.

Lelhy Spasojević Ilija i Leti Spasojević, Foto: Instagram

Ilija je rođen u Baru, a karijeru je počeo u Vojvodini iz koje je na kraju prešao u Sutjesku iz Nikšića.

Nakon nastupa u Crnog Gori, Srbiji i Grčkoj odlučio je da odseli u Indoneziju gdje je postao zvezda.

VIDEO: Darko Lazić: "Platio sam kaznu za ceo život jer sam poluinvalid"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA