Nakon iznenadne smrti prelepe žene, fudbaleru Spasojeviću menadžer ponudio da deca budu kod njega

- Nadam se da će Spaso biti jak i da će izdržati - poručio je Teko

  • 0
Stefano Cugurra Teco, Leti Spasojević, Ilija, Nuzliah Ramdhani Arief Foto: Instagram/lelhyspaso, wikipedia/thai-fussball.com

Leti Spasojević, žena fudbalera Ilije Spasojevića (32), preminula je u sredu, 20. novembra, u 00:52 posle ponoći, u bolnici Siloam na Baliju.

Prelepa blogerka iza sebe je ostavila neutešnog supruga i dvoje male dece - sina Dragana i ćerku Irinu, a vest o njenoj smrti potresla je Indoneziju, gde je Ilija velika zvezda.

Nakon tužne vesti oglasio se menadžer i nekadašnji igrač Stefano Kugura Teko (45), koji je Iliji ponudio da mališani budu kod njega i druže se sa njegovom decom, kako bi pregrmeli najteži period.

Leti Spasojević, Ilija, Nuzliah Ramdhani Arief Ilija i Leti, Foto: Instagram/lelhyspaso

Teko živi u Kerobokanu, u Badungu.

- Želim da mu dam podršku i pomognem, kao prijatelj. On ima dvoje dece, ja takođe imam decu. Možda bi želeo da njegova deca neko vreme provode kod nas, da žive u našoj kući i igraju se sa mojom decom. Moja porodica mu može pomoći u ovim trenucima - kaže Teko.

- Oni imaju pet godina, sigurno ničega nisu svesni. Njegova situacija sigurno nije laka. Nadam se da će Spaso biti jak i da će izdržati - poručio je Teko, a prenosi Bali United World.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA